goede praktijk

mijn ervaring is heel goed wordt netjes en zorgvuldig en vriendelijk behandeld ik ben heel tevreden over deze tandarst praktijk zou door gaan .

Heel goed

goede behandeling en voorlichting

Prima behandeling

Houd rekening met mijn tinitus

Super efficiënt

Aankomen, goed geholpen, afspraak maken en weer klaar.

Goed geholpen door mondhygiënist

Tandsteen weer verwijderd. Altijd fijn weer een schoon gebit

Prettig

Persoonlijk en geduld.

Goede ervaring

Goede ervaring en kundig personeel Goede adviezen

Professioneel, zorgvuldig en vriendelijk

Jennefer neemt altijd de tijd, is rustig en professioneel.

Super praktijk!

Door Jos en zijn team durf ik weer alleen naar de tandarts te gaan :) Werken heel netjes en rustig!!!

Te dure factuur voor nog geen 5 minuten binnen.

Ik vind de factuur te duur als ik zie hoelang ik ben binnen geweest en wat er gedaan is.. Alleen gekeken voor mijn scheurtje in mijn onderprothese en briefje uitgeprint voor de reparatie. Ik heb zelf de prothese weggebracht.... En ik moest 20 minuten wachten voordat ik aan de beurt was. Terwijl ik in het verleden 1 keer 5 minuten te laat was door verkeer en ik zelf niet meer geholpen werd en baar huis gestuurd werd.

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Uitgebreide en vakkundige halfjaarlijkse behandeling bij mondhygiënist.

Alles naar tevredenheid: op tijd, vakkundig en sympathiek. Niets op aan te merken.

Zowel de mondhygiënist als de tandarts doen hun werk goed

Toelichting van de arts op de handeling. Zeer positief dat dag na de ingreep contact wordt opgenomen.

Gebeld in de morgen en meteen een afspraak en probleem opgelost

Rustige, persoonlijke behandeling door tandarts en assistente. Vakkundig personeel.

Prettig

Iedereen is heel vriendelijk Ik werd gelijk behandeld Wat ik erg prettig vond Volgende dag werd ik gebeld hoe het met je gaat Heel fijn dat er zoveel aandacht aan je besteed wordt Tandarts was heel vriendelijk en legde alles goed uit

Perfect geholpen door mondhygïeniste Linda.

snel geholpen vriendekijk

Gespecialiseerd

Kundig

Iedereen is aardig lief behalve de implantoloog Jack geloof ik heet hij.

Mijn ervaring is dat alle dames receptie assistenten erg lief begripvol geduldig aardig zijn. Alleen de implantoloog , heeft n zeer nukkig karakter, die de onvrede, die hij ervaart als bijvoorbeeld de computer de gemaakte foto’s niet meteen op zijn scherm laat zien, meteen afreageert op de patiënte, door alles wat daarna nog gezegd wordt heel afkeurend en erg geïrriteerd overkomt. Ik ben naar hem verwezen omdat mijn TA niets meer kon, er moesten implantaten komen. Maar hij bleef geïrriteerd, dat er geen plan van aanpak was etc Hij is de specialist ik ben de patiënt. Wat weet ik nu van n oplossing??? Geen aardige man vooral bij n angst tandarts. Daar hoort hij niet thuis.

prima, vriendelijke hulpverlener en fijne behandeling door mondhygieniste

Wederom een plezierige en pijnloze behandeling door ASKA de mondhygieniste. Ze neemt de tijd om haar werk vakkundig en uiterst bekwaam uit te voeren. Blijft apart dat ik elke keer weer "onbekend" moet invullen als er gevraagd wordt wie mij als laatste onderzocht of behandeld heeft.

Niets gevoeld

Ik ben super super bang maar Michael en de assistente waren super lief en heb niets gevoeld Top team

Prima ercaring

Was uitgeweken richting Oosterhout omdat bij ons in het dorp maar enkele dagen beschikbaar waren voor gebitsreiniging. Een mooie kliniek met vriendelijk en kundig personeel

Heel goed

Na jaren van angst voor de tandarts nu met gerust gevoel naar de controle

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!