Gewoon goed

Keurig

vakman !

Controle bij Hero. Hij heeft mijn onderprothese heel fijn laten aanpassen en ik kan nu beter eten.

Vriendelijk en deskundig personeel

Ervaren, deskundig en vriendelijk personeel. Zowel artsen, assistenten als receptie zijn zeer klantgericht en zorgen voor een prettige ambiance.

Top service en behandeling

Prettige vrouw, ik voel mij op mijn gemak. Snelle werker

Vriendelijk en deskundig behandeld.

Jennefer is m.i. heel deskundig en is heel meelevend en vriendelijk.

Tevreden

Deskundig ,vriendelijk

Gewoon goed

Fijne behandeling

correct geholpen

fijn geholpen en netjes te woord gestaan

Top zorg

Zorg met een glimlach

Vriendelijk en kundig

Duidelijke uitleg, vriendelijk en deskundig.

prima behandeling met goede uitleg!

Fijne ontvangst en pijnloze behandeling met goede uitleg!

Helemaal top

Ik heb goede ervaringen. Word goed geluisterd naar je, mooie praktijk ook. Ik heb geen klachten

altijd goed

hulpzaam en vriendeliijk

Prima behandeling

Fijne prettige bekwame behandeling waar ik mij prettig bij voel

eindeloze behandeling

Meteen word ik op mijn gemak gesteld en de behandeling is volledig zonder pijn. Ook naderhand heb ik geen last van de ingreep. Het is heel goed verlopen.

Heel goed, zoals altijd.

Heel goed geholpen

Zeer vriendelijke mondhygiëniste. Ook heeft ze mijn gebit heel goed gereinigd.

Ik kon op dezelfde dag nog terecht

Klantvriendelijk Duidelijke uitleg Goede behandeling

Top geholpen

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!