Heel prettig

Vlot, op tijd en vaardig. Ook de assistente.

Gewoon super!

Altijd fijne behandelingen, advies en zeer vriendelijke medewerksters.

Zonder slapeloze nachten mijn gebit laten renoveren

Van 1e kennismaking tm de behandeling erg fijn en vriendelijk geholpen. Zeer vriendelijke en grappige narcotiseurs. Heerlijk 1 1/2 uur liggen slapen. Niets gehoord en gevoeld. Had ik dit maar eerder geweten.

Ik ben er zeer over te spreken

Ik ben bij Linda geweest en ben er geweldig over te spreken. Niets aan te merken.

Zeer deskundig

Alle jaren word ik zeer deskundig behandeld. Zeer vriendelijk en duidelijke communicatie over de behandeling.

Super goed geholpen

‘S middags gebeld dat een vulling uit mijn tand was gevallen…. Dezelfde avond goed geholpen. Zeer vriendelijke mensen

Ervaren behandelaars die prettig zijn in het contact.

Q

Snel en kundig

Goede sfeer

super

ik word altijd zeer snel en naar tevredenheid geholpen

Deskundigheid en een goede planning

Duidelijkheid en uitleg over de behandelingen

geweldig meedenken en ondersteunen in een urenlange zit in de stoel

`Jos is een geweldige tandarts. Eerlijk, duidelijk en meedenkend.

Toppie

Vriendelijk, accuraat en vakbekwaamheid. Geweldig geholpen en het resultaat is meer dan ik verwachtte !!!!

Klantvriendelijk. deskundig .

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door tandarts Jos. Nadat er een stukje voortand afgebroken was kon ik snel terecht. Super goed geholpen!

Super snelle behandeling.

Werd snel geholpen en de mensen zijn aardig.

Geen tijd voor fatsoenlijke controle

Binnen 10 minuten klaar tandarts controleerde amper op gaatjes en ook amper tandsteenverwijdering

Was een goede en fijne behandeling

Leuke mensen stellen je op je gemak

Prima intake gesprek, helder en duidelijk!

Prima. Zeer kundige Sjoerd van Beek, kan helder beschreven wat beste oplossing is en geeft meerdere opties aan! Fijne tandarts!

Prima. Vriendelijke en correcte behandeling.

Wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt

Prima behandeling

Controle was helemaal goed

Vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Ben voor een tandartscontrole geweest. Je wordt er snel geholpen en ze zijn duidelijk in wat ze willen gaan doen. Het is duidelijk dat ze goed weten wat ze willen gaan doen en overleggen dit eerst met je. Vriendelijke mensen die er werken.

Goede zorg

Een prima behandeling

Dat ik altijd correct en vakkundig ben behandeld.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!