Vakkundig en goed en snel geholpen

Ik kon dezelfde dag al terecht. Jos heeft het duidelijk uitgelegd wat en waarom hij het ging doen. Prima de kroon opnieuw vastgezet.

gewoon top behandeld

correct behandeld door vriendelijke mensen . en altijd even een praatje ..

Tijd niet geweest en uiteindelijk een afspraak gemaakt voor een kies met losse vulling. Geen enkel probleem en kon 3 dagen later terecht. Probleem opgelost door 2 dames super

Elk halfjaar weer goed geholpen

Elk halfjaar weer goed geholpen door Jos en assistente, ga weer met een stralende lach naar buiten.

Kundig

Duidelijk en kundig

Tandarts Lara, vriendelijk, oplossingsgericht, zeer deskundig, legt alles goed uit!

Tandarts Lara, vriendelijk, oplossingsgericht. Mijn afgebroken hoektand/kroon, dacht dat die er uit moest. Tandarts Lara sprak over een stift en legde alles uit. Alles werd meteen ook uitgevoerd, ben opgelucht met deze mogelijkheid!

Ons eerste bezoek is zeer goed bevallen.

MTC ligt op een goede locatie, goed bereikbaar en ruime P-plaatsen. Zeer aardige ontvangst aan de balie. Hele korte wachttijd van nog geen 2 minuten. Aardige en vakkundige tandarts en assistente. Wij voelden ons op ons gemak en werden uitstekend geïnformeerd over de toestand van ons gebit. En geen gaatjes. Wij komen graag terug.

Ik weet dat ik in goede handen ben

Een goede organisatie met personeel dat weet wat er van hun gevraagd wordt. Kundigheid en klantvriendelijkheid staat hoog in uw vaandel. Ik probeer mij zo goed mogelijk te houden aan de adviezen die gegeven worden. Daarvoor wordt ik beloont met een positieve opmerking dat ik mijn opdracht hoed uitvoer en daar mijn voordeel mee doe. Dus veel dank voor de goede adviezen

Zoals gewoonlijk weer perfect.

Prettig geholpen

Fijne medewerkers, lief voor mijn zoontje die voor het eerst kwam!

Geweldige mensen die de tijd voor je nemen

Top Team en zeer vakkundige mensen

Top Team vriendelijk gastvrij en 100% vakkundige mensen petje af...

Prima ontvangst en behandeling

Uitstekend MTC

Vriendelijk en professioneel

Makkelijk met afspraak maken en wordt altijd vriendelijk geholpen

Correct

Netheid, professionele houding,

uitstekend

uitstekend

Vriendelijke mondhygiëniste

Altijd een goed en vriendelijke behandeling

vriendelijke deskundige mondhygiëniste

ik ben zéér tevreden over de behandeling Ik ben behandeld door Yvette. Zij staat niet in het rijtje van behandelaars.

X

X

Fijne praktijk ook voor kinderen

Het was nog maar een intake, maar er werd goed gecommuniceerd ook met de kinderen. Alles was goed uitgelegd, ze werden gerustgesteld en niet onder druk gezet. Hele goeie ervaring.

Gewoon goed !

Behandeling vol vertrouwen tegemoet gegaan. Duidelijke uitleg en professionele aanpak. Blij met het resultaat.

Goede voorlichting gekregen

Kundig

kundige mensen die alles goed motiveren wat ze doen.

Goede behandeling

Goede uitleg. Aardige vrouw.

Prettige behandeling

Vriendelijk personeel, controle verliep prima.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!