alles volgens afspraak

Afspraak volgens planning, totaal geen pijn bij plaatsen kroon onder verdoving. Lieve tandarts en assistente.

Vulling vervangen

Een vulling was eruit gevallen tijdens de kerst en MTC heeft het weer prima verholpen!

Fijne praktijk

Fijne praktijk om heen te gaan. Word hier altijd goed geholpen. Vriendelijke medewerks.

Vriendelijke mensen en goede sfeer

Prettig om jezelf aan te melden. Heb één minpuntje. Ik krijg nu deze mail op mijn mans mailadres aan. Mijn eigen mailadres werkt niet bij jullie evenals SMS. Daar kreeg ik ook geen herinnering op van mijn afspraak. Heel vreemd. Deze kwam ook niet in mijn spambox aan.

Wordt geluisterd naar je en professioneel geholpen Gewoon geweldig!

ik ben bij de implantoloog Arent Linskens geweest en zag er nogal tegenop. Maar dat was niet nodig geweest. Ik ben geholpen door hele kundige en klantvriendelijke mensen (inclusief 2 assistentes)..

Super blij

Vorig jaar ben ik na 17 jaar bij jullie binnen gekomen. Ben toen onder narcose behandeld, en sindsdien ga ik met plezier elk half jaar naar de controle

Blij met Brenda

In kom al jaren en blijf terug komen, Michael, Jos, Brenda en Marjon vaste gezichten voor mij en erg blij mee!

Een gezellig bezoek

Ga altijd met veel plezier naar de tandarts. Vriendelijk en gezellig personeel. Altijd een gezellig praatje......

Zeer Goed

Ik had enorme angst voor de tandarts, dit resulteerde in een flinke ingreep die moest plaats vinden. Bij MTC nemen ze echt de tijd voor je om uit te leggen wat ze gaan doen. Nu kom ik weer netjes twee keer per jaar op controle zonder angst.

Vriendelijke en professioneel personeel

Voor de eerste keer het MTC bezocht. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Het contact is informeel maar wel correct en profesioneel.

een goede begeleiding

heb daar al mijn tanden laten trekken en dat deden ze heel rustig en netjes en met het kunstgebit gaat het ook goed en alles er iets is wordt je snel geholpen.

Perfekt

Super service.

uitstekend

betrokkenheid

Goed er wordt de tijd genomen en alles wordt uitgelegd

Vriendelijk, kundig en kritisch

4 x per jaar kom ik bij de mondhygiëniste Raiha. Zij is vriendelijk, erg kundig en kritisch. Geeft goede tips.

In orde

Oke

Heel fijn als je met angst naar de tandarts gaat

Ik heb heel goede ervaringen zowel bij de tandarts als bij de mondhygiëniste. Ik heb zelf angst voor de tandarts, maar alle medewerkers houden hier heel goed rekening mee. Er wordt echt naar mij geluisterd en dat vind ik ontzettend fijn. Hierdoor durf ik weer naar de tandarts te gaan! Ook mondhygiëniste Brenda is een topper, zij is zo ontzettend aardig en respecteert mijn grenzen. Ze is rustig en geeft vertrouwen. Daar ben ik heel dankbaar voor!

De sterretjes zeggen het al

Heel fijn, dat er je netjes word geholpen en altijd op tijd, geen lange wachttijden

Ik had een losse kroon . Ik kon dezelfde dag nog terecht bij vriendelijke tandarts Michael. Kroon was lastig te verwijderen want deze zat vast met een wortelstift. Tandarts heeft er lijm bijgedaan en nu zit hij weer perfect. Pijnloze en veel goedkopere optie dan trekken en een brug. Ik ben heel tevreden

De voor informatie was teveel en zodoende onduidelijk, De nazorg was te weinig.

De zuil heeft totaal geen nut en geeft info die niet klopt. De baliemedewerkster die er tijdens mijn behandeldag was was heel aardig en attent.

Mondhygiënist

Ik ben ontzettend blij en hun attentheid heeft me zeer tevreden gesteld.

Altijd goed geholpen , vriendelijke mensen

Goede zorg

Mondhygiënist is vriendelijk en luistert goed naar mijn wensen

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door de tandarts.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!