altijd een warme ervaring

Goede zorg

Goede zorg, fijne behandelaren

Hartstikke goed

Vakkundig en goed geholpen

Ik voel me thuis bij MTS

De laatste jaren veel minder problemen met mijn gebit, dankzij MTS.

Gewoon zoals altijd

Zoals altijd conform de afespraak redelijk op tijd behandeld

Voldoende parkeergelegenheid en goed personeel

Prima geholpen

Goede behandeling

Wat ik zeg: uitstekend

Prettig. Professionele hulp. Zowel mondhygiënist en tandarts.

Heel goed

Heel goed

Is goed

Er word naar mij geluisterd en ze zijn altijd vriendelijk

Goed en betrokken

Netjes geholpen en ook erg betrokken bij mijn persoonlijke situatie.

Fijn geholpen door de mondhygiëniste

Zie boven

Goede ontvangst Op afgesproken tijd Goede behandeling en informatie verstrekking

Gewoon goed

Gewoon goed.

Altijd plezierige ervaring

Ik ga nooit met tegenzin naar tandarts of mondhygiëniste, de omgang is heel Erg vriendelijk en prettig . Pijn heb ik ook nooit bij behandeling.

Vriendelijk, goed, snel, professioneel

Weinig mensen beseffen hoe het is om met angst naar een tandarts te gaan en velen snappen niet dat dit niet verdwijnt. Hero wel, door zijn rustige, zekere manier van werken en adequaat optreden als het mis dreigt te gaan heeft er voor gezorgd dat ik telkens terug blijf komen.

Helemaal tevreden

Tot nu toe nog geen echte behandeling gehad,Wel twee consulten,en daar ben ik tevreden over.Goede uitleg gekregen, ik ga nog steeds niet graag naar een tandarts maar bij deze durf ik wel te gaan. Vr gr jeanne Trulls

Zeer vriendelijk

Houden goed rekening met mijn angsten tijdens de behandeling of controle.

Ik voel mij daar op mijn gemak.

Word altijd correct geholpen en assistenten en Tandarts zijn super aardig.

Prima behandeling

Prima behandeling vriendelijk en terzake kundig.

Sedert lange tijd zeer tevreden

Al lange tijd komen we bij MTC Oosterhout. Al die tijd zijn we tevreden over de behandelingen en halfjaarlijkse controles.

Goede begeleiding en uitleg wat ze gaan doen

Goede begeleiding en uitleg wat ze gaan doen

Amazing - Sjoerd is een hele kundige specialist!

Erg goed geholpen, ook bij een ‘terugslag’ weer met een goede oplossing gekomen. Erg tevreden over het proces en resultaat. Kan Sjoerd aan iedereen aanbevelen!

Ik kom hier al jaren, is helemaal top

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!