altijd nette en goede behandeling.

ik kom al jaren bij MTC en ben nog steeds heel erg tevreden.

Mijn tanden zijn mooi en schoon na een bezoek bij de mondhygiëniste.

3x per jaar een bezoek aan de mondhygiëniste is voldoende. Ondanks dat ik goed poets, flos en spoel krijg ik toch tandsteen. De mondhygiëniste verwijdert dit. Fijn dat dit kan.

Betrouwbare controle en behandeling

Nvt

Voelt als een 'mondspa'

Fijne ervaring op een relaxte manier

Goede zorg

Snel aan de beurt, goede zorg

Gewoon goed

Altijd netjes behandeld

Zeer betrokken

Deskundig, professioneel en bereikbaar

Goede reguliere zorg en bij spoedgevallen goed bereikbaar en snel beschikbaar.

Behandeling vooraf besproken en uitgevoerd

Positief

Deze keer een warm bad

Laatste keer heb ik (zeldzaam) een wat negatieve review achtergelaten; ter compensatie nu een positieve want dat mag dan ook vindt ik. In het kort: uitstekende mondverzorging door de assistent van dienst; zonder een centje pijn heeft zij mijn gebit perfect aanslag vrij gekregen! Iedere keer met verbazing kijk ik sindsdien in de spiegel Nogmaals dank! :-)

helaas past mijn gebit niet goed .

Het inscannen van mijn gebit is helaas niet naar mijn wens ,het past gewoon niet goed .en het is aan 1 kant gewoon te klein gemaakt .Zodat het gewoon niet goed zit ,daar waar geen kies meer stond hout het gebit gewoon op .zodat het aan 1 kant bijna 1 cm te kort./klein is. Daardoor kan ik het ook niet goed plakken ,aan die kant komt het half de dag al los .ook het inleggen van het opvul materiaal is daarom niet voldoende aan die kant .

Vertrouwd.

Altijd correct, vriendelijk, goed advies indien nodig.

Professioneel en correct

Bovendien voel je een vriendelijke teamgeest

Clientvriendelijk

Toegankelijk voor vragen en zeer behulpzaam bij klachten. De telefonistes zeker een positieve rol hierin.

Was weer prima

Ik hoefde niet te wachten en werd heel vriendelijk geholpen

Kundig en vriendelijk

Kundig en vriendelijk

Fijne Praktijk

Goede tandarts die me al jaren professioneel behandelt. Mensen in de praktijk zijn vriendelijk.

Behandeling prettig verlopen

Brenda vraagt hoe je het wil en werkt verder zorgvuldig en goed

Zeer kundig, vriendelijk en geduldig

Onze ervaring met MTC is altijd positief. Ze zijn zeer begripvol en geduldig met jonge kinderen en Michael is een absolute topper bij tandartsangst!

Fijn en goed

Kom er graag uitstekende zorg en behandeling

Vriendelijk personeel

Heel gemoedelijk , tijd voor je , professioneel personeel .

prima tandarts!

Als leek ben ik erg tevreden over mijn tandarts Jos. Mijn gebit is de afgelopen jaren behoorlijk intensief behandelt; door een valpartij moest er flink wat aan worden gerestaureerd. Jos heeft daar naar alle tevredenheid een deel van gedaan.

buitengewone behandeling

zeer tevreden klant

Ok

Aardig in communicatie. Wel zonder overleg mondhygiëniste vooraf aan afspraak ingepland. Bij zoontje wordt meteen polijsten tanden geadviseerd (bij de eerste keer dat hij een afspraak heeft en al bang is) terwijl dit met een betere tandenborstel en andere adviezen ook opgelost wordt (dit na overleg met een vriendin tandarts achteraf). Commerciële insteek ipv patiëntgericht

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!