Professionele en duidelijke informatie en behandeling

Vriendelijk

Keurig nette praktijk, afspraken zijn op tijd.

Fantastisch

Zeer professioneel- en prettig ontvangen en geholpen.

zeer goed

prima vriendelijk zeer kundig

Heel fijn en snel geholpen

Geen opmerkingen

persoonlijke, deskundige behandeling

Tandarts en assistente hebben begrip voor de situatie tijdens de behandeling en gaan vakkundig te werk door de patiënt op zijn gemak te stellen.

Prettig geholpen

Korte wachttijd. Nette ontvangst Duidelijke communicatie over de te plannen ingreep

Blij met Aska

GOED

Goede ervaring Heel vriendelijk en professioneel Hartelijk dank

Alles heel correct, netjes en vriendelijk.

Van begin tot eind een hele fijne ervaring

Ik ben ontzettend tevreden

Met dank aan zorgcoördinator Lisanne voor het eerst sinds jaren weer naar de tandarts gegaan. Behnandeling onder narcose gehad en ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Goed en zorgvuldig behandeld

Prima ervaring stelden mij op mijn gemak

Vakwerk

Michael is een tandarts die zijn vak verstaat. Is snel en deskundig. Kom bij het MTC Terheijden en Oosterhout al meer dan 25 jaar.

.......

..........

Ik was heel zenuwen. Maar zowel de assistente als de tandarts hebben mij gerust gesteld. De behandeling nú zonder pijn en problemen doorstaan.

Hele rij tanden vergeten

Het personeel is altijd vriendelijk, maar tegenwoordig sta je binnen 10 minuten weer buiten. De tandarts kijkt zo snel naar je gebit dat je bijna niet kunt geloven dat zij op die manier echt gaten kunnen ontdekken. De mondhygiënist vergat met schoonmaken boven een paar tanden en met polijsten de complete binnenkant van het ondergebit. Al in al heb je weinig contact met de behandelende mensen, het voelt een beetje als op een lopende band in een fabriek.

Vriendelijke tandarts

Fijne ervaring, vriendelijke rustige tandarts

Superblij, ik kan niet stopen met glimlachen :-)

Nooit gedacht dat ik ooit nog graag naar een tandarts zou gaan. Maar bij het MTC word ik zo fijn geholpen. Ik heb het contact met alle behandelaars altijd als zeer prettig ervaren, vooral met Bianca, waar ik toch wel een abonnement op had het afgelopen half jaar. Ik durf nu eindelijk weer te lachen en mijn tanden te laten zien. En dat is aan mijn hele lichaamshouding te zien. Mijn zelfvertrouwen is er ook een stuk beter op geworden. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Goed geholpen met ons probleem, uitermate tevreden, denken mee

geweldig

werd ontvangen door hele aardige mensen

Goede zorg

Mondhygiëniste speciaal een half uurtje eerder begonnen top

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Een goede ervaring

Tijdens de half jaarlijkse controle werd een geconstateerd probleempje gelijk verholpen. De persoonlijke benadering van Jos stel ik altijd zeer op prijs.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!