Goed gekeken

Er is goed en zorgvuldig gekeken. Goed advies/ kostenraming.

GEWELDIG!

Door medicatie gebruik en angst was er niets meer te doen aan mijn boven tanden.. Michael en Esmee hebben mij vriendelijk en professioneel geholpen. Bianca heeft een 3D scan gemaakt voor de prothese, geheel pijnloos. 6 nov onder narcose geweest, de anesthesist zag zelf dat ik maar kleine aderen heb en dus ook dat er een kleinere naald nodig was. Ik werd begeleid om rustig jn slaap te vallen. Eenmaal wakker waren gelijk mijn naasten bij me. Nacontrole ook fijn verlopen. Nu 1 week verder, heb nog geen minuut pijn gehad! Onvoorstelbaar 16 tanden/ kiezen er uit maar echt waar nog geen sec pijn gevoeld. Ik heb te lang gewacht uit angst, maar alsjeblieft maak niet dezelfde fout, je kwelt jezelf ermee. Narcodent een dikke 10 van mij!!

heel fijn behandelt door Brenda de mondhygieniste

ik heb nog net geen trauma voor de tandarts..maar ga echt niet voor mijn lol..maar er word gezellig gepraat heel de behandeling door . dat maakt het prettig

Weinig wachttijd en vlotte behandeling.

Weinig wachttijd en vlotte behandeling.

Ben fijn geholpen door mijn tandarts.

Mijn ervaring schrijf ik als goed.

Vlot en goede adviezen

Tandsteen verwijderen is wel een beetje oppervlakkig vergeleken met wat ik bij vorige tandarts gewend was. Duidelijk advies over facings

Kon snel terecht dat was super

Betrokken praktijk met cliënten

Prima en volledige behandeling en controle.

Heel goede behandeling

Een vulling die eruit gevallen was Heel goed gevuld zonder pijn.

goede tandheelkundig centrum.

prettige ervaring , als het nodig is denken de medewerkers met je mee heel fijn ! en goed geholpen !

snel en gericht geholpen en behandeld

deskundige ervaring

Ashka is echt een geduldige mondhygiëniste. Mijn man heeft angst en hier gaat zij goed mee om. Ze vertelt precies wat ze gaat doen en gaat efficiënt te werk.

Professional and friendly

Jennifer cleaned my teeth in a professional and skilled manner. Always easy going and friendly! The receptionist was easy to deal with. Overall, no problem at all! Great service.

Alles en iedereen professioneel, netjes en vriendelijk.

Als prettig en ongecompliceerd. Uiteraard ligt dit aan het team, maar vast ook aan het feit dat ik geen gebitsproblemen heb.

Kan wel iets klantgerichter

Helaas liep de afspraak 20 minuten uit. Blijkt mijn mondhygiëniste afwezig te zijn. Ik ben best angstig voor behandeling dus erg gehecht aan mijn vaste specialist. Een belletje had me de keuze gegeven om wel of niet te komen. De tandarts verdoofd me en de inval- mondhygiëniste is volgens mij pas begonnen. Er werd nog wel geknoeid met water etc. Kan het meisje niets aan doen maar begeleiding is op zijn plaats denk ik. Tot slot een blauwe wang. Wie daar de oorzaak van is laat ik in het midden en doet er niet toe. Maandag mag ik weer voor de andere helft van mijn gebit…..

Uitstekend tandarts is super goed en begeleid je goed door alles heen samen met de assistente

Op tijd , vriendelijke en professionele hulp

Tandtechnicus sloot perfect aan op mondhygieniste ondanks dat ik eigenlijk daarvoor geen afspraak had staan. Vriendelijk en behulpzaam personeel

alles is goed geregeld

ik kon op dinsdagavond terug komen,

Prettige omgang en kundige behandeling

Prettige omgang en kundige behandeling

Goede ervaring

Klantgerichte benadering.

Michael is een zeer goede behandelaar en assistentes zijn heel aardig en voel mij daarom, beter op mijn gemak.

Gewoon super

De mondhygiëne verstaat haar vak in alle facetten super goed. MTC jullie mogen trots zijn dat zij deel uitmaakt van jullie team.

Uitstekend behandeld door Lara. Zij neemt alle tijd voor je,heel klantvriendelijk en kundig.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!