Micael legt alles duidelijk uit voor wat er gaat gebeuren dat geeft mij rust

Zoals altijd. Goed

Niets veranderen

Altijd goed geholpen.

Bij MTC wordt je altijd goed geholpen, er is eerst overleg als er een behandeling noodzakelijk is. En heel vriendelijk personeel.

Goed geholpen wel lang moeten wachteb

Wel zeker half uur later dan afgesproken tijd

Profesioneel

Goe

Goed geholpen

Gemotiveerd, betrokken, vakkundig

Goede en snelle behandeling

Goed advies en goede behandeling

Goed en vriendelijk geholpen met goede adviezen.

Goed en vriendelijk geholpen met goede adviezen.

Prima, nemen tijd voor je

Helemaal top

Normaal het zweet op me rug, nu alleen klamme handjes :) . door assistent al goed geholpen met alle uitleg over gebruik ragertjes maar ook wat ze ging doen en tandarts ook duidelijke uitleg over tandpasta zelfs gratis samples gekregen als duidelijke voorbeelden Dus kortom top gedaan

correct en volgens planning de behandeling uitgevoerd

correct en volgens planning behandeling uitgevoerd

Deskundig

Zeer prettig

Fijn geholpen, en interesse van de tandarts is goed.

Positief

Netjes en op tijd geholpen

Supergoed geholpen

Was voor het eerst bij deze mondhygiëniste (Linda), en ze heeft me supergoed geholpen. Rustig, kundig en een dolletje af en toe tussendoor!

Vriendelijk en aardig

Ben heel goed geholpen

Alles werd tijdens de behandeling heel goed uitgelegd. Sjoerd van Beek is een heel rustig en vriendelijke man die iemand snel op zijn gemak kan stellen.

Klantvriendelijkheid

Heb altijd een ontspannen bezoek, mede door de ontvangst van Francis en de voorbereiding op de controle

Ontspannen sfeer.

Ben uiterst vriendelijk en en professioneel behandeld. Ben zeer tevreden.

Fijne contacten, prima behandeling en services

Kundig, aardig, geduldig

Bij MTC WORD JE OP JE GEMAK GESTELD EN FIJN EN VAKKUNDIG GEHOLPEN, DE TANDARTS ASSISTENTE IS ECHT GOUD

Quick precise and kind treatment

All in all I'm really satisfied.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!