Fijne kliniek

Altijd correct vlot geholpen

Geweldig met angst

Ik heb snel last van kokhalzen, maar bij deze tandarts én de geweldige assistente helemaal geen last van gehad

Ik heb een narcose behandeling gehad bij mtc narcodent. Michael is echt een super fijne tandarts en verteld je precies wat hij gaat doen voor dat je onder narcose gaat. Ik vond het super spannend maar alles is goed geregeld en heb een goede behandeling gehad. Ik zou mtc zeker aanraden! En vooral Michael!

Heel goede tandarts praktijk

Goede omgang en begrip

Kundig en vriendelijk

Lara en de assistentes zijn bijzonder aardig, leggen de procedures goed uit. Je weet zodoende wat je kunt verwachten.

Goed contact

Niet fijn

Ik heb mijn intake gesprek en behandeling onder narcose als zeer onprettig ervaren. Onder narcose omdat ik een grote tandartsangst heb. Onder narcose voor het trekken van al mijn tanden in mijn bovenkaak, dat is niet niks! Het intake gesprek vond plaats naast de ruimte waar volop geboord en gesproken werd. Dat vond ik al vreemd. Zo’n gesprek voer je mijn inziens in een rustige ruimte 1 op 1. Hoe gaat het met u??? Deze vraag heb ik niet gehoord.. Juist met zon gesprek en “zeker met de behandeling” is dat toch vrij , al dan niet, normaal dat dit gevraagd wordt!! De dag van mijn behandeling afgelopen maandag was voor mij rampzalig, echt waar. De enige die mij enig zins normaal en correct benaderde was de tandarts zelf. Ook hier kwam ik binnen, werd ontvangen door de narcotiseur en anesthesist. Al lachende en gekscherende werd ik in de tandartsstoel gezet en ging hij aa de gang. Voor hem gesneden koek… voor mij 1 brok angst en een hele grote en ook nare stap. Ik gaf aan dat ik erg zenuwachtig was en dit niet dagelijks deed, met tranen in mijn ogen. Hij ging lachend verder en gaf er geen gehoor aan. De dame die mijn infuus prikte kon ik nauwelijks verstaan door haar gebrekkig nederlands. Ik schoot vol, mijn dochter zag dit en zei; Wacht even, want mijn moeder vindt dit doodeng allemaal en jullie razen erover heen… Waarop de dame in kwestie vrolijk het mondkapje op toch op mijn mond drukte voor de narcose. Ik haalde deze met tranen weg en het enige wat ze me zei was; ik elke dag doen…. Ze zag mijn angst ook niet. Ruw werd ik ingepakt met een plaid en ze gingen gewoon door! Bizar; conclusie; Omgang vee beneden peil. Ik ben erg teleurgesteld en verdrietig over de bejegening!!! Later bijkomende in stoel, daar was een dame, heel rustig en medelevende. Sandra Verhagen

Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Een hele goede behandeling gehad bij de mondhygieniste

De mondhygieniste was heel rustig en nam alle tijd voor mij

4 sterren dus goed

Vriendelijk en prettig geholpen !

toppie

Zeer snel en heel deskundig alles afgewerkt. Door naar de volgende keer.

Snel en vakkkundig

Mijn tanden werden slecht, maar ben bang voor de tandarts, dus kwam ik hier terecht. Onder narcose ben ik geholpen. De weg hier naar toe, liep heel goed. Iedereen is rustig, er word naar je geluisterd, je krijgt en duidelijk uitleg en begroting vooraf. De begeleiding is zeer bekwaam. Ik zou het zeker aanbevelen als je niet zo'n held bent in de tandarts stoel.

Is gewoon heel goed

Alles gaat prima naar wens

Goed gegaan

Heel deskundig

Het is er rustig en netjes

Zie hier boven

menselijk

De behandeling gebeurt professioneel, maar het menselijke aspect telt zeker mee. Alles gebeurt rustig, zonder stress.

Ik ben vriendelijk en fijn geholpen.

Mijn ervaring heb ik als prettig ervaren.

Sandra is een fijne en kundige mondhygiëniste

Sandra is een kundige mondhygiëniste, fijn dat er nu een apparaat is wat met warm water werkt.

Prima tandheelkundig centrum

Ik kom hier al jaren en ben heel tevreden

Ik word altijd gerustgesteld

Ik heb heel veel vertrouwen in hen

Ben super goed geholpen, had een gebroken voortand ze heeft het super goed gedaan benbhaar zeer dankbaar

Prima ervaring

Zie boven.

Ervaring is goed

Mijn ervaring is goed ze zijn kundig en vriendelijk en zeggen wat ze gaan doen tevreden klant

Perfect geholpen

Fijne mensen met goed advies en zeer vakkundig.

Gewoon goed

Heeft ook goede tips

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!