Buitengewoon tevreden met deze tandarts

Door een vervelende ziekte in combinatie met angst voor de tandarts afgelopen jaren mijn gebit niet de aandacht kunnen geven die het nodig heeft. Maar na de kennismaking met deze tandarts, de intake en uitleg over zijn werkwijze, eindelijk een plek gevonden waar ik probleemloos geholpen wordt. Heb zelfs al een afspraak voor over zes maanden gemaakt.

Heel fijn

Keurig op tijd en nam zeer bekwame tandarts

Prima ervaring

Goed gehoor en er is goed naar mijn wensen geluisterd

Prima verzorgd en goede feedback

Jee krijgt uitgebreid antwoord op al je vragen. Iedereen is vriendelijk, nog nooit discussies gehad die niet tot een bevredigend antwoord kwam. Wat ik wel vreemd vind is dat het mtc een overeenkomst heeft met de zorgverzekeraar maar ik toch altijd moet bijbetalen voor een normale controle.

Prettig

Fijn geholpen door mondhygiëniste en tandarts

Heel erg gerust gesteld voor de behandeling enigste nadeel vond ik wel dat je een half uur van te voren aanwezig moet zijn en dan pas een half uur later als gepland word geholpen ik ben geen ster in wachten in een wachtkamer. Maar al met al eenmaal in de stoel snel gerust gesteld hele fijne anesthesist en de tandarts heeft super werk verricht al met al ben ik tot nu tevreden.

Waardeloos

Bij de controle pasgeleden is er gesproken over een beugel. Ik bel voor doorverwijzing naar orthodontist. Ik moet per se een nieuwe afspraak maken. Ik vraag of dit telefonisch kan, maar moet per se langs komen. Afspraak duurt nog geen 5 minuten, ik zit niet in de stoel en Michael kijkt niet eens naar mijn tanden. Hij zegt dat hij mij per mail een doorverwijzing stuurt. Na afloop krijg ik een rekening van meer dan 50 euro! Dit is echt schandalig....

Positief

redelijk

Jammer dat ik met mijn ziekte op 2 afzonderlijke dagen en naar de mondhygeiniste en tandarts moet en dat het niet achter elkaar te plannen is omdat met mijn ziekte het vermoeiend is 2 dagen achter elkaar

Mijn ervaring is super ik heb een volledige gebitsrenovatie laten, ben zelf zeer bang alles wordt kei goed uitgelegd enz!

Uitstekend geholpen

Ze stellen je helemaal op je gemak, heerlijk onder narcose. Zou het zo weer over doen.

Goede ervaring, fijn en deskundig personeel

Afgelopen week een behandeling onder narcose gehad. Personeel is vriendelijk, zowel de anesthesist en zijn team stellen je gerust. De tandarts en chrirurg hebben hun werk heel goed gedaan, de behandeling is goed verlopen en geen complicaties. Fijne kliniek die ik zou aanraden.

Zeer netjes geholpen

Zeer snel geholpen en vriendelijk behandelt Korte wacht tijd

Ik wilde, eigenlijk zonder echte spoed, een afspraak maken omdat er een klein stukje kies was afgebroken. Belde 's morgens op en kon diezelfde middag al terecht ondanks dat de planning al helemaal vol zat. Snel en vakkundig geholpen.

Zeer cliëntvriendelijk

Duidelijke uitleg met vragen naderhand, nemen ze alle tijd voor je

Na jaren is m’n angst verdwenen.

Door de wijze waarop ik ben behandeld en de tijd die er voor me wordt genomen voel ik me er veilig en vertrouwd. Tandarts en mondhygiëniste zal nooit m’n hobby worden, maar Brenda en Michael hebben me zeker over m’n angst heen geholpen.

Wordt goed behandeld

Ze zijn allemaal heel vriendelijk

Prima en op tijd geholpen.

Halfjaarlijkse controle vriendelijk en vakkundig uitgevoerd.

Prima behandeling

Behandeling door Hero Osinga was heel goed. Het gebitje zit nog niet precies goed, maar mijn mond zal daar aan moeten wennen.

Fijn

Fijne ervaring, vriendelijk en kundige mensen.

Werd heel goed ontvangen voor second opinionn

Na een vervelende ervaring bij het plaatsen van een kroon die na 8mnd nu los zit bij andere tandarts, ben ik op deskundige wijze te woord gestaan en voorgelicht wat nu te doen bij MTC Ik heb er vertrouwen in dat dit goed komt....

Jos is een hele fijne tandarts

Jos is een hele fijne tandarts. Legt alles goed uit en is gewoon lekker normaal. Doet geen dingen die je niet wilt en doet zijn best om kinderen gerust te stellen.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vrienlijk geholpen

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!