Vriendelijke en uitstekende service

Altijd netjes en vriendelijk!

positief

Vakkundige persoonlijke benadering en behandeling

Persoonlijke benadering en behandeling

Vriendelijke, deskundige en vlotte behandeling.

Vriendelijke, deskundige en vlotte behandeling.

Fijn geholpen alles goed uitgelegd

Goed geholpen

Wij zijn erg tevreden over de snelheid werkwijzen en eerlijkheid van onze behandelaar En voelden ons erg welkom Namen de tijd voor ons om alles duidelijk en begrijpelijk uit te leggen

Een hele prettige pijnloze gezellig uurtje

Ik ben geen fan van de tandarts zoals velen maar Brenda maakte er een fijne ervaring van. Door het kletsen tijdens de behandeling werd het als zeer prettig ervaren.

Prima behandeling

Fijn dat het altijd dezelfde mensen zijn.

Mooie en goede praktijk

Zeer positief. Netjes op afspraak en keurig te woord gestaan. Ook de behandeling zelf is goed en wordt duidelijk aan je uitgelegd. Verdiend zeker een aanbeveling!

Prima en netjes geholpen.

Door efficiënt te werken, zijn we, partner en ik, snel geholpen voor controle.

goed behandeld

Snelle oplossing voor mijn vraag! Alle complimenten

Geweldig geen problemen gehad

Toppie tot volgend jaar en dank je wel

Beste ervaring tandarts / slechtste telefoniste

Mijn tandarts Lara controleerde eerst mijn dochter en mij erna. Mijn dochter had een vriendinnetje bij die leuk mochen meekijken bij mij in de mond en werden leuk vermaakt door de assistente, chapeau! De telefoniste die mij belde toen ik een afspraak was vergeten was erg betuttelend en ronduit onbegripvol zelfs toen ik mijn excuses aanbood. Als iemand denkt zijn gelijk te halen bij een klant/patient heb je er weinig van begrepen.

Prima geholpen

Goede ontvangst. Korte wachttijd. Netjes, duidelijk en vriendelijk geholpen

Snel geholpen

Kort wachten

ben al jaren onder behandeling tevreden

ben al jaren onder behandeling tevreden

Ben tevreden met de goede service en kwaliteit

Inmiddels ben ik al heel lang klant bij MTC en ik ben overwegend positief over de geleverde kwaliteit en service

Deskundig, vriendelijk el altijd op tijd.

????????????/

goede zorg

Tijd en aandacht zijn erg belangrijk en die is er !!!!

Heel ggoed

Goed geholpen door Brenda en daarna door Jos

Zeer goed en snel geholpen door Jos

Zeer goed en snel geholpen door Jos

Op tijd en vakkundig

Stipt op afgesproken tijd in de stoel. Tanden schoongemaakt, controle, nieuwe afspraak en na 20.min weer naar huis.

Gewoon goed

Vindt het altijd gemoedelijk en fijn

Correct

Goede dienstverlening en laten je op je gemak voelen. Tot nu toe altijd vriendelijk behandeld door iedereen!

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!