Prima, maar het lood in mijn schoenen blijft.

Ik ben prima geholpen, maar er blijft altijd die angst om te gaan. Als ik dan na de behandeling naar huis ga, dan denk ik, was dat nu alles.

ik werd goed geholpen

Heel goed.

Heel goed en vriendelijke mensen.

Ditmaal razendsnel en zorgvuldig

afspraak om 09.30 uur in de stoel om 09.15 uur weer buiten om 09.30 uur

Ze hebben me heel vriendelijk geholpen alles goed uitgelegt Kortom ze hebben het perfect gedzsn

Snel vriendelijk en vakkundig geholpen.

Snel ,vriendelijk en vakkundig geholpen.

prima behandelingen

Mondhygiëniste top, snel, vakkundig, duidelijk, vriendelijk Tandarts, snel, vakkundig, duidelijk, vertrouwen

Aardige dame, rustig en professioneel

Bovenstaande spreekt voor zich. Het enige wat ik soms niet prettig vond was dat het afzuigbuisje steeds heel lang rondgedraaid werd in mijn mond. Het tandsteen verwijderen werd professioneel door haar uitgevoerd. Ik weet alleen haar naam niet meer. Ik moet een keuze maken dus gok ik op de juiste naam.

Fantastisch

Fijne ervaring.

Heel goed geholpen

Prima en goed geholpen en zonder pijn

Teveel gedaan

Ik kwam voor controle en het maken van een mini stukje afgebroken lijm aan mijn spalkje. Ze wilde gelijk foto’s maken, waarbij ik gelukkig zei dat ik dat niet wilde. Eindstand heeft ze heel mijn gebid gereinigd en gaf toe dat er geen tandsteen was gevonden. En zijn er onnodig 3 lijmbolletjes extra gedaan, waarvan 1 te dik is gezet. Krijg je vervolgens een factuur van 160 euro. Hiervoor altijd tevreden geweest bij mtc, maar dit vind ik echt te gek.

Professional

As always, I was helped quickly and professionally by Michael and the rest of the dental assistants. My issue was promptly dealt with and I was finished in about 10 minutes - perfect!

Gewoon, heel tevreden.

Op mijn leeftijd is een probleem met een tand of kies niet vreemd. Als een oude vulling kapot gaat en direct na afspraak op een vakkundige en enthousiaste manier wordt vervangen, dan ben je als patiënt blij! Ik heb elders wel anders meegemaakt! Dank!

was perfekt

perfekt

Vakkundig en erg vriendelijk.

Fijne behandeling en ik kan niet wachten tot ik weer mag .

Top service

Duidelijk advies gehad van de tandarts. De tandarts kon ook goed redeneren waarom hij bepaalde handelingen moest doen en op welke manier hij dit ging doen.

Goed geholpen

Goed geholpen

prima en snel geholpen

goed en prettige geholpen

Brenda zeer ervaren en attent Jos zeer ervaren tandarts

Ik heb hele fijne ervaringen met MTC. Begripvol voor je angsten. Weten je op je gemak te stellen. Altijd vriendelijk. Ben super blij met mijn behandelingen. Ziet er top uit.

Alles is goed uitgelegd ,alles is goed verlopen Weinig pijn Zo bang ik was ,ik zou het gelijk weer laten doen In een woord TOP

Keurige melding Niet lang wachten Deskundige afhandeling

Zeer goed.

Ben netjes te woord gestaan en heb alles goed uitgelegd gehad.

Tevreden

Ben altijd blij als ik bij Brenda terecht kan

Goede service en klantvriendelijk

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!