Prima bedrijf

Al jaren mijn tandarts prima bedrijf en een hele goede mondhygiëniste

Goed en vakkundige tandarts

Probeert er altijd het beste van te maken. Tm gevolge van mijn slechte gebit is dat af en toe best een opgave

Ik word altijd prima geholpen.

Informeren

Ik kwam er bij ontvangst van de factuur achter dat er door de mondhygienste een "verdoving" was toegepast. Zonder afstemming/overleg en ook niet bij eerdere behandelingen door andere collega ook niet gebruikt wel toegepast. Achteraf wel de verklaring voor de vreemde tintelingen en smaak in mijn mond. Verzocht om dit van de factuur te halen. Werkwijze was niet des MTC's. Aanbevelen en beoordeling is van toepassing op behandelaar

Goed en snel

Vriendelijke dame

Ontspannen bezoek

Hele vriendelijke ontspannen behandeli g achter de rug.

Staat hier onder

Kundig, efficiënt, zorgvuldig. En dan is vriendelijk mooi meegenomen.

Vriendelijk, efficiënt

Als kind heb ik heel slechte ervaringen opgedaan met ‘de tandarts’, waarna ik jarenlang niet meer durfde. Na een paar omzwervingen ben ik hier terechtgekomen. Leuk vind ik het nog steeds niet natuurlijk, maar ik durf wel weer door de rust, vriendelijkheid en uitleg tijdens de controles en behandelingen. Nu zelfs elk half jaar netjes op controle, en in mijn eentje :-)

Uitstekende uitleg en benadering.

Rekening houdend met mijn wens, en een heel goede afhandeling. Ik ben een tevreden cliënt.

Goed geholpen

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen

Snel en vakkundig behandeld.

Jenefer en Lara hebben mij vriendelijk en vakkundig behandeld.

zoals gebruikelijk prima verzorgd

alles goed

Vriendelijke zorg

Als het personeel is vriendelijk en zorgzaam. Ze weten je op je gemak te stellen.

Goede voorlichting

Prima behandeling weer

normaal

was wel een snelle controle 2 minuten max

Top team

Lara brengt de rust voor de patient in de stoel

Ben heel goed geholpen!

Goed!

Heel goede ervaring Respectvol en zeer kundig

zeer goed

vriendelijk en zeer deskundig

Al jaren tevreden over MTC Oosterhout.

Een persoonlijke band met de behandelaars. Die hun werk professioneel uitvoeren.

Snel en adequaat geholpen. Top

Ik was blij dat ik snel terecht kon met mijn kiesprobleem. En top dat ik vakkundig geholpen ben.

Helemaal goed

Service is goed wat betreft afspraak maken behandeling

zeer goed

nvt

Goed geholpen

Enige aandachts punt is de open ruimtes, behandelkamers is echt niks

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!