Snel en punctueel

Doorgaans op tijd van afspraak aan de beurt en qua ingrepen heb ik het gevoel dat er alleen iets wordt gedaan wanneer een ingreep noodzakelijk is.

Prima controle

Niks op aan te merken

Geheel naar wens

Werken goed op de afgesproken tijd. Er wordt grondig gecontroleerd en tandsteen verwijderd. Tandarts kijkt nog een keer alles na en rond het geheel perfect af.

Vlotte behandeling.

Stukje kies met vulling afgebroken. Had geen pijn dus paar daagjes gewacht voordat ik geholpen kon worden. lekker snel weer klaar. Met 15 minuutjes stond ik weer buiten. Top behandeld!

Professioneel

Alleen maar goede ervaringen bij deze mondhygiëniste en tandarts

Top mondhygiëniste zeer goed .

Prima geholpen

Prima geholpen, wel jammer dat ik echt een afspraak bij Jos wilde en daar ook echt naar gepland had (dus wat later gekomen en op een minder makkelijk tijdstip). En dan vertelt de assistente tijdens het reinigen dat Jos er helemaal niet is. Had fijn geweest dat ik hierover gebeld was.

Kan mij niet beter wensen. Zorg en aandacht niet alleen voor het gebit. Zeer zeker ook voor de algehele gezondheid. Ik ben daar zeer positief over op grond van mijn ervaringen met de medewerkers toen het mij wat minder ging qua gezondheid.

Deskundig. Empathisch en zeer vriendelijk. Behandeld door Linda

Goed gedaan!

Ik kon ‘last minute’ nog afspraak maken omdat ik daarna met chemo moest beginnen. Brenda was er niet, zeiden ze. Was er wel maar zat vol. Nu had ik Sandra, geen spijt van. Bedankt Sandra

Mijn kleine meid was helemaal trots en blij hoe ze met haar omgaan..

Nvt

goe

Mijn bezoek was erg krot. Fototjemake en weer naar Breda In ieder geval vriendelijk behandeld. Met gr Ton Vos

Snel en goed

Makkelijk inchecken

Goed gedaan

Eerst heel goed schoongemaakt. Daarna nakgekeken.

Heel fijn

Hele fijne ervaring Nemen de tijd Goede uitleg En goede nazorg

Prima vriendelijk en netjes!

Mijn controle is efficient uitgevoerd

Ik word altijd vriendelijk en goed behandeld door Michael en ikn assistente

Snel en vakkundig geholpen.

Al vele jaren snel ,vriendelijk en vakkundig geholpen door Jos. Geldt voor alle collega;s van MTC.

Heel goed

De mondhygieniste was heel aardig en rustig

Ik geef n 10

Nog nooit zo'n goed gebit gehad

Prima behandeling, En kundige mensen.

Ik heb een zeer goede ervaringen, na de behandeling onder narcose. Gaat wel allemaal snel ,maar de behandelaars zijn in mijn ogen echte vak mensen. En de damen bij de uitslaapkamer was heel betrokken.

Goed.

De behandeling van deze week was even heftig,Maar probleem opgelost door de implantoloog.

Fijne en geruststellende behandeling

Ik ga met angst en beven naar binnen, maar wordt heel goed en met rust behandeld.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!