Is heel goed

Mijn ervaring is goed ze zijn vriendelijk en deskundig ben heel tevreden over deze praktijk

Prima. En prettige behandeling

Altijd een gezellige maar vooral een perfecte behandeling.

Heel goed

Ik word er altijd netjes en goed geholpen

Goed netjes

Ja erg goed

Vertrouwd en deskundig

Geen angst meer. Dat was vroeger anders.

Ben tevreden over de ontvangst bij de tandarts en de behandeling die ik krijg.

Mijn ervaring is goed.

Altijd prima bij Michael

Altijd een prima ervaring bij Michael. Geen verkooppraatje maar goede, nuchtere adviezen.

Vriendelijk en professioneel

Geduldig en proffesioneel en een hele lieve tandarts-assistente

Veel geduld met de kinderen, grapjes maken zodat ze het leuk vinden om naar de tandarts te gaan.

erg goed!

punctueel

Kon gelijk terecht en prima geholpen

Alles was goed.

Prettige behandeling

Minimaal ongemak na intensieve behandelingen (wortelkanaal) en goede zorg. 0 opmerkingen.

fijn geholpen niks mis mee

Altijd fijn en vertrouwd

Een specialist zorgt voor vertrouwen en straalt dit ook uit. Dit geeft vertrouwen en neemt ook de zenuwen weg

Altijd goeie service

Kom hier al sinds kinds af aan en Jos helpt mij altijd erg goed.

Behandeling door mondhygiëniste

Mondhygiëniste is vakkundig en super vriendelijk

Top!

Word Altijd goed geholpen

Ik kwam op halfjaarlijkse controle. Service was weer goed

Positief

Ondanks angst, goede rustige maar vlotte aanpak.

zorgzaam en patientvriendelijk

afspraak keurig op tijd. zorgvuldige behandeling

Fijne praktijk

Fijne tandarts. Assistentes in principe ook prima, wel groot verschil bij wie je komt. Bij tandsteenverwijdering groot verschil wie dit doet qua pijn beleving. Zou mijns inziens niet moeten zijn lijkt me.

Prima tandarts en mondhygiëniste.

Zowel voor de tandarts als voor de mondhygiëniste heb ik goed ervaringen. Vriendelijk en met eventuele vragen geven ze goed antwoord.

snelle en deskundige afhandeling

zeer snel geholpen en prima probleem opgelost

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!