Goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Mondhygiëniste Linda doet het heel goed.

Super!

Heel laagdrempelig en voel me altijd serieus genomen. Bij Michael van mijn angst voor de tandarts af gekomen.

Top geholpen

Door zowel Linda als Michael top geholpen

Ik ben zeer tevreden, met Brenda.

Ik ben tevreden

Alles oké altijd vriendelijk Hero

Goedemorgen behandeling

Stellen je zeer op je gemak . Waardoor je ook minder bang bent5

Fijn geholpen aardig personeel

Goed geregeld

Goede zorg ennplanning

Deze keer twijfelachtig

Bij Sandra de mondhygieniste geweest die deze keer veel werk met mij had omdat ze de complete pocket-meeting overnieuw moest doen (en waarschijnlijk ook meer schoonmakenl omdat de vorige behandeling van 22 sept.2025 bij mevr, Wahatch (misschien fout geschreven maar moeilijke naam) niet (goed) uitgevoerd was ! Sandra zou dit probleem melden aan de praktijkmanager en ook Michael (tandarts) zou het doorgeven. Ik ben daar natuurlijk niet over te spreken en hoop hier nog iets over te horen. Verder wil ik nog wel vermelden dat ik over Sandra en Michael tevreden ben. Sandra legt alles heel goed uit en zeer vriendelijk.

Goede manier van werken

Duidelijke communicatie Veel kennis en kunde bij implantoloog

Goede tandarts

Ik ben heel goed geholpen met me kunstgebit

Heel blij en opgelucht

Door de tijd die hier voor je wordt genomen door alle medewerkers en de duidelijke aanpak met stap voor stap alles bespreken. Heb ik na jaren niet meer naar een tandarts te durven gaan eindelijk die stap weer durven maken. Na de controle en de behandeling heb ik ook het vertrouwen gevonden om voortaan weer de halfjaarlijkse controles te blijven doen. Nogmaals bedankt

Goede ervaring

Altijd goed en prettig geholpen doorJos

Ik kom met veel vertrouwen naar MTC.

De vakkundige toelichting in begrijpelijke taal geeft veel vertrouwen. Men gaat laagdrempelig en toegankelijk om met mij, gedoseerde luchtigheid en humor. Na jaren ga ik weer met zin en een goed doel naar de tandarts.

Zeer prettig en bijzonder aardige mensen.

Je wordt zeer vakkundig geholpen door aardige vakkundige mensen.

Keurig behandeling gehad

We waren gebeld of we eerder konden komen dus dat is ook eens fijn. Behandeling vlot en goed verlopen. Er wordt naar je geluisterd

klasse

Fijn en vakkundig

Een vriendelijke ontvangst door Frances hetgeen je doet ontspannen. Michael is ook erg vriendelijk.

Snel en uitstekend geholpen!

Geen verdere aanvullingen.

Ondanks mijn angst ga ik met plezier

Ik ben al een paar jaar bij de mondhygiëniste Jennefer. Mijn man ging eerst en zei je moet haar eens bezoeken. Wat een lieverd! Ik vind het niet prettig maar wil toch graag mijn gebit goed onderhouden en dankzij Jennefer doe ik dat ook. Ik vind het geluid van de apparatuur niet fijn. Geen probleem voor haar. Zij reinigt mijn gebit handmatig. Het is fijn als je een klik hebt. Ik kom echt voor haar. Daarnaast komen wij al 100 jaar bij Jos. Een vakkundig en plezierige man.

Prettige en.vakkundige behandeling

Door Brenda op een prettige en vakkundige manier behandeld,

Weer netjes geholpen

Weer netjes geholpen wachttijd lekker kort vriendelijk en alles netjes uitgelegd top

Mijn ervaring is heel goed

Ik ben heel tevreden over deze praktijk goede behandeling en klant vriendelijk Dit is zeker aan te raden top Tevreden klant

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!