Empathische tandarts leuke assistente

Ik ga trouw 2x per jaar niet omdat ik t leuk vind maar omdat ik het belangrijk vind om m’n gebit bij te houden. De vriendelijkheid als ik er ben maakt het allemaal goed

prima geholpen en op tijd

Michael is zeer aimabele tandarts. Geeft altijd prima uitleg en toelichting en is eerlijk in zijn beoordeling. Overigens ook hele aardige en vlotte assistente.

Top praktijk en top team!

Fijne, vriendelijke, deskundige medewerkers, zowel bij de balie als tijdens de behandeling door tandarts + assistentes. Nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit.

Professionaliteit staat voorop.

Zoals altijd een professionele en prettige benadering en behandeling.

Prima, conform afspraak, snel en professioneel werk

Vakwerk.

Goede ervaring

Goed geholpen, vriendelijk en bekwaam

Nog steeds erg tevreden!

Al vele jaren word ik 2x per jaar een controle afspraak bij Michael en een gebitsreiniging bij Jennefer of Brenda naar volle tevredenheid behandeld, met de uitleg van eventuele bijzonderheden. Vriendelijk en belangstellend personeel.

Kwaliteit gegarandeerd

Gastvrij

Heel leuk voor de jonge kinderen, prettige ervarijg

Gewldig

Altijd al goed geweest

Ondanks mij angst voor de tandarts altijd goed geholpen

Prima tandarts en tandtechnieker

Prima tandarts en tandtechnieker

De communicatie is goed en word ook goed geholpen.

prettig geholpen en op afgesproken tijd

ik ervaar het iedere keer als prettig , keurig op tijd en vriendelijk.

Over het algemeen tevreden

Een goed contact met de Tandarts en Mondhygiëniste. De arts die mijn implantaten heeft gezet vond ik niet goed.

Altijd vakkundig en correcte behandeling

Altijd vriendelijk en vakkundige behandeling en advies.

Proffesioneel

Altijd zeer correct, proffesioneel en kundig en prima communicatieve vaardigheden.

Uitstekend geholpen.

vriendelijke mondhygiënisten en tandartsen

altijd weer blij dat ik uit die stoel mag.

Vlot en vriendelijk behandeld met duidelijke uitleg

Vlotte behandeling met duidelijke uitleg. Altijd vriendelijk maar toch duidelijk.

Goed geholpen goed advies Aardige medewerkers

Een fijn team en goede verzorging.

Er wordt met zorg naar je gekeken,en de behandelaren zijn altijd even vriendelijk.

Fantastisch

Gezellig, deskundig, met uiterste precisie geholpen

Prima verzorgd

Fijne sfeer en goed contact met de tandarts

Snel en punctueel

Doorgaans op tijd van afspraak aan de beurt en qua ingrepen heb ik het gevoel dat er alleen iets wordt gedaan wanneer een ingreep noodzakelijk is.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!