Nu niet zo goed

Altijd goed ervaringen.Maar wat is de afd tand techniek achteruit gegaan na dat jullie de praktijk daarvan in het gebouw hadden.Ik heb sinds een week een nieuwe prothese op implantaten boven en onder,Een groot verschil met mijn vorige,wat veel beter zat.Ik ga morgen 14 april terug.Ik hoop dat ze het ongemak weg kan halen,anders laat ik een second opinie doen.

Prettig ontvangen

Prettige ontvangst en goede uitleg wat er kan gaan gebeuren.

top !

zeer tevreden !

Fijn

Goede verzorging

Ben netjes geholpen

prima geholpen

Ik ben op tijd en prima geholpen door zowel de assistent als de tandarts

Jos is de aardigste & fijnste tandarts ever

Sinds ik bij Jos in de stoel zit niks anders dan positief, zeer fijn en aardige tandarts

Wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen

Wordt altijd goed behandeld, door vriendelijke mensen. zowel door Jos en assistentes

Top geholpen alles werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren Erg zorgzaam en ook de na controle prima

snel en prima geholpen

Heel erg goed.

Gerust

Om de 3 maanden mondhygiëne behandeling. Blij met Brenda die dit doet. En elk half jaar neemt tandarts Michael een kijkje. Ook fijne medewerkers aan de receptie. Blij met het MTC.

Jos toptandarts!!

Als altijd een goed en eerlijk advies,altijd meedenken met de cliënt/patiënt.

Goede behandeling en uitstekende mondhygiëniste Brenda

Ik wordt altijd door Brenda goed ontvangen en ik voel me op mijn gemak tijdens de behandeling . Dus ik ben zeer tevreden hoe Brenda haar werk doet

Snel en correct

goed uitstekend

Ondanks mijn angst was de behandeling pijnvrij.

netjes ontvangen en tekst en uitleg gekregen.

Professioneel en vriendelijk

Duidelijke uitleg en afspraken, snel en professioneel geholpen, geen complicaties

Prima geholpen

Prima geholpen door een deskundige medewerker

Fijne ervaring

Lief personeel en professioneel werk. Ze zijn aardig en betrokken en maken echt tijd voor je.

Vriendelijk en deskundig personeel

Jos en Sandra zijn heel vriendelijk en deskundig. En helpen je met plezier

Prima ervaring

Mijn klacht werd gehoord en actie op ondernomen. De informatie rondom de behandeling werd helder en duidelijk gecommuniceerd .

Slechte communicatie

Door een communicatiefout binnen de praktijk moeten we een extra keer terugkomen. Deze extra afspraak is gemaakt zonder overleg en zonder een bevestigingsmail te sturen, dus wij wisten er niets van.

Heel goed en snel geholpen

Gewoon goed

Fijne persoonlijke goede behandeling

Fijne persoonlijke goede behandeling

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!