Deskundig, alle aandacht voor vragen, vriendelijk

Ik vind Michael een deskundige tandarts, heeft alle aandacht voor eventuele vragen en geeft goed uitleg.

Prima.

Tandarts Michael is een zeer vriendelijke man die je zeer goed op je gemak stelt en rustig alle tijd neemt om dingen uit te leggen.

Fijne mondhygiëniste

Kundige mondhygiëniste

Afspraak goed op tijd en kundige behandeling.

Zie boven

Nvt

Nvt

Geweldig geef een goed advies met verdoving en de vulling dieze plaatsen geweldig en de tandarts luister ook naar wat je zegt

Klant vriendelijk

Goede uitleg

Professioneel

Fijne mensen, professioneel, kundig, vriendelijke benadering. Denken met je mee.

Zeer kundig en rust gevende arts en assistenten

Arts en assistente zijn begripvol , geruststellend en enorm kundig. Geven je een prettig gevoel

Zeer prettig behandeld

Alles prima

Tanden goed schoongemaakt, veel kindernamen verzonnen. Wel veel napijn verdere dag. Zou volgende keer graag met het nieuwe apparaat behandeld willen worden.

Zeer goed behandeld. Mijn gebit zit prima en is mooi

Kon niet beter

Zorgvuldig

Professioneel, vriendelijk.

De assistente en de tandarts zijn altijd vriendelijk. Goede uitleg. Preffesioneel

Netjes en correct

Netjes en correct

Goede uitleg

Intake is goed verlopen. Nu de behandeling

Goede nette dienstverlening

Zeer kundig, nette uitleg. Altijd vriendelijk en punctueel met de afspraken.

uitstekend

Zeer patiëntvriendelijk

Een tandarts met harem aan vrouwelijke assistentes

In het begin wel eens gedacht wat is dit ? elke keer een andere assistente / studente die een kwartier lang zo goed mogelijk alle tandsteen te proberen te verwijderen met soms de pech dat je daar dan wel een beetje een hardhandige tussen had zitten dat je denkt de glazuur is er ook van af nu en dan komt de tandarts die kijkt er 3 -5 minuten in en dat was het dan ook vaak. Toch goed en deskundig geholpen steeds hoor daar niet van het ziet er allemaal netjes uit . Ze hebben er ook nog een mondhygiëniste voor de diepere tandvlees reiniging daar heb ik helaas minder prettige ervaringen mee dat ik na 2 x het wel welletjes vond niet alleen omdat ik nog een week lang kon nagenieten maar ook omdat voor het opmeten van tandvlees een bedrag van rond de 300€ zou worden gerekend en daarna nog een behandeling nodig zou zijn van om en nabij de 1200€ zonder garantie dat het dan ook goed zou komen. Ik ben iemand die nooit een verdoving vraagt als er een vulling gezet werd maar vet betalen om pijn te mogen lijden is een ander verhaal maar dat is ieder voor zich natuurlijk. Ik wil benadrukken altijd goed te zijn behandeld en er werd ook altijd goed uitleg gegeven.

helemaal tevreden.

Geen lange wachttijd en we zijn weer professioneel behandeld

Gewoon goed

Correct en kundig

Hero is een plezierig en kundige prothese technicus

Goede gespecialiceerde zorg,met tijd voor de patient!

Zeer vakkundig en goede zorg!

begripvol, persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, vriendelijke medewerkers en ze begrijpen je.

Goede behandeling.

Goede en vriendelijke behandeling waarbij goed rekening gehouden wordt met de patiënt.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!