Afspraak op tijd en vriendelijk ontvangst bij mondhygienist en tandarts

Ik snap de aanmelding bij binnenkomst digitaal. Is efficiënter maar wel afstandelijker.

Goed ontvangen en behandeling

Clientvriendelijk

Geen prettige behandeling gehad

Ik kom om de 3 maanden bij mondhygieniste Brenda, altijd tevreden geweest. Door omstandigheden afspraak moeten verzetten kwam bij mevr. Raja terecht. Behandeling was zo klaar, voor mijn gevoel lang niet zo grondig als andere keren, kreeg een spiegel in de hand om te kijken hoe ik moest poetsen. Net of ik niet weet na al die jaren implantaten te hebben, en om de 3 maanden op controle kom, hoe ik moet poetsen. Na ontvangen van de factuur moet ik dus betalen voor haar voorlichting., ben daar het niet mee eens.Volgende afspraak heb ik gelukkig bij een ander.

Weer heel prettig geholpen door Michael

Michael is voor mij de fijnste tandarts die ik ooit heb gehad. Hij is rustig, vriendelijke en duidelijk. Mijn behandeling was ondanks verdoving pijnloos en hij communiceert heel prettig.

Voor niets zenuwachtig geweest

Geruststellend en fijne behandeling.

Goed en snel geholpen geen wachttijd

Prettig en fijne rustige mensen

Heel goed, er wordt goed geluisterd en zo nodig wordt het opgelost.

professioneel

prettig geholpen

Mijn afspraak was onder een andere naam geboekt.

Mijn afspraak was onder een andere persoon bij U in het systeem gezet. Ik stond als de heer Adema genoteerd, terwijl ik van Wijk heet. Zo’n fout mag niet gemaakt worden. Medisch gezien ben ik zeer tevreden met wat er gebeurd is, maar organisatorisch verdient de afspraak maar 1 ster.

Tot op heden prima ( wachttijden soms wat lang)

Behandeling is prima en prettig, maar ondanks dat er op afspraak gewerkt wordt zijn er regelmatig lange wachttijden en dat is verrvelend.

Goed en adequaat ontvangen

Kan nog weinig zeggen. Heb alleen een intake gehad maar werd door Lara prima ontvangen en heeft duidelijk uitleg gegeven.

Prima gegaan

in bijzonder de combinatie met mondhygiene en controle bezoek

Fijne parktijk alleen zou het wat minder digitaal mogen

Persoonlijk aanmelden gaat nog altijd boven digitaal aanmelden

met spoed dezelfde dag nog een afspraak weten te maken wegens hevige pijn door verstandskies. Tijdens de afspraak werd gelijk gezegd dat de kies getrokken kon worden. Hele prettige tandarts en zonder problemen de kies verwijderd. Nergens last van gehad. Grote dank naar Michael Profitlich. Zeer deskundige tandarts en een prettige man om mee te spreken.

Hele fijne praktijk!

Ook als je wat angstig bent is er veel begrip.

ook voor bange mensen, is dit een geweldige praktijk!

ik heb altijd de zelfde tandarts en mondhygiëniste en dat is top. ook de manier hoe ze met je omgaan, het gerust stellen, het blijven vragen. ik ben enorm blij er mee.

gewoon goed

die mijn inplantaten na keek 25-11-22 en poetsten. Haar naam weet ik niet meer ze kwam uit Breda zou ik n dikke 10 willen geven.

Wederom perfect geholpen!

Alle mensen, zowel achter de balie, assistente en tandarts erg behulpzaam.

Heel goede ervaringen steeds opnieuw hier

De tandarts is heel goed, met het aanmeten van mijn kunstgebit had ik wat problemen. Maar dat is later wel opgelost.

Altijd goed geholpen

Nemen altijd de tijd voor je, doen rustig aan,en zijn super aardig,top tandarts en mond hygiënist.

Heel erg fijn

Ik heb een intake afspraak gehad, En ik was erg snel geholpen, niet lang moeten wachten. Degene die mij hebben ontvangen waren heel rustig en begripvol. Hebben me veel info gegeven.

Optijd geholpen bij de mondhygiëne

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!