Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding.
Meestal, n' passende oplossing, voel mij erg op mijn gemak bij het personeel. TOP!!
Ben al zeker 30 jaar cliënt bij MTC. Dus tevreden ben ik zeker. Vriendelijk en professioneel personeel. Blijf er graag 2 x in het haar komen
Sandra de Wildt is altijd even vriendelijk, en luistert goed naar jouw verhalen!
Vriendelijk ontvangen, pijnloos behandeld.
zie boven
heel goed
Mocht de kamer niet eens in, de tandartsassistente pakte mijn prothese en daar kon ik het mee doen. Ik voelde direct dat hij niet goed was maar kon hier niets meer mee doen, met als gevolg dat ik het weekend in ging met opnieuw een kapot gebit.
Goed en op tijd behandeld ook bij de mondhigianiste
Er moest een kleine renovatie plaatsvinden. Jos deed dat vakkundig, en legde ook alles goed uit. Vroeg regelmatig of het nog igng
Goed geholpen in alle rust.
Ik ben zeer tevreden. Ze was zeer vriendelijk en tijd voor een praatje.
de behandeling door de mondhygiëniste en tandarts was prima. ik was niet tevreden over het minder dan twee dagen van tevoren verplaatsen van mij afspraak. Ik zou daarover gebeld zijn (geen voicemail bericht ingesproken) en er was een mail gestuurd. Maar die heb ik zo kort van tevoren niet meer gelezen. Er was dus niet gecheckt of het bericht was doorgekomen en ik ontdekte het dus pas ter plekke. Was dus te vroeg en moest mijn privé afspraak verzetten omdat die nu klem kwam
Fijn geholpen aardig personeel
De Waard 5 e
4906 BC Oosterhout
Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!