Als ik vantevoren had geweten, dat dit bitje zo slecht zou bevallen, had ik het nooit gedaan.

Prima!

Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en duidelijk. Houden rekening met de patiënt en wat het voor ze betekent.

Zijn heel lief

Ik zelf ben wat bang voor de tandarts. Ze stellen je zeer op je gemak.

Zijn heel lief

Ik zelf ben wat bang voor de tandarts. Ze stellen je zeer op je gemak.

Ben best bang, ze stellen je echt op je gemak. Dat is al fijn .

Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding. En het doet zeer !

Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding. En hij doet zeer.

Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding. En hij doet zeer !

Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding. En hij doet zeer!

Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding. En hij doet pijn.

Ik heb een flexibel bitje, omdat ik een paar kiezen mis, frame ging niet en een implantaat is veel te duur naar mijn idee. Maar als ik dat ding aan heb, ben ik een groot gedeelte van mijn smaak kwijt, omdat hij over een groot gedeelte van mijn gehemelte komt en kauwen is ook niet fijn met zo'n ding. En hij doet ook zeer !

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!