Goed en duidelijk. Tevreden

Goed en duidelijk. Tevreden

De beste tandarts

De beste tandarts praktijk die er is een ik kom er al heel mijn leven !

Snel en fijn geholpen na een ongeluk

Snel en fijn geholpen na een ongeluk

Het was bijna een feestje om te komen

Je wordt ontvangen met een glimlach, mensen zijn heel aardig en vakkundig

Wederom deskundig en vriendelijk ontvangen

Zie boven

snel nieuwe afspraak gemaakt

Ondanks de drukke tijd voor de feestdagen heeft men voor mij bij Hero een nieuwe afspraak gemaakt. Ben ik erg blij mee.

Aardig en beleefd

Perfect geholpen!

Een hele fijne ervaring met hele vriendelijke en aardige mensen!

Volgens afspraak en deskundig

De laatste keer keurig op tijd volgens afspraak. Mijn tijd kost me ook geld. 2 Jaarlijks onderzoek deskundig en relaxt uitgevoerd doo Jos.

Correcte behandeling en goed.

Geduldig met een luisterend oor. De behandeling is goed en zorgvuldig

Klantvriendelijk, snel en zeer persoonlijk, precies zoals ik het mij wens.

Al jarenlang zeer tevreden patiënt. Nooit lang wachten, afspraak is afspraak. Altijd snel geholpen bij klachten en altijd zeer vriendelijke mensen, van receptie to tandarts. Voor mij een aanrader om als tandarts te nemen, als je net als ik nooit zo'n fan geweest bent van de tandarts. Deze mensen stellen je op je gemak en weten op zeer vriendelijke wijze de behandeling af te maken.

Mondzorg zoals die behoort te zijn.

Altijd vakkundig geholpen. Zeer betrokken bij cliënt.

Geen parkeerplaats te vinden

Geen parkeerplaats te vinden

Gewoon goed

Goed geholpen en voorgelicht

zeer deskundig en snel

zeer deskundig en snel

Alles was prima

Snel aan de beurt. Goed geholpen en zoals altijd tevreden over onze tandarts.

Professionele en goed uitleg

Vriendelijk, snel geholpen en goed

Tot nu toe geen klachten

snelle afhandeling

Die was prima, snel en efficiënt.

Het enige minpuntje is dat het 2 maanden wachten is op de behandeling na de diagnose. Ik had dat graag wat sneller gewild. Het zal niet anders kunnen.

Fijn geholpen

Fijn geholpen

Pijnloos en snel

Super fijn, van mijn tandpijn af zonder stress. Onder narcose is heel mijn gebit opgeknapt. De vorige keer was inmiddels 10 jaar geleden. Ik ben heel tevreden over het verloop en mijn tandpijn is over

Professioneel. Duidelijk in uitleg

Ik heb mijn ingreep als goed ervaren. Ook mijn nazorg betreft medicatie weinig pijn en geen nare bijwerkingen van bloeding of iets. Voor mensen die bang zijn voor tandarts een aanraden om hier heen te gaan. MvG John v Riel

Prima geholpen.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!