Zoals altijd perfect geholpen

Fijn gesprek met medewerkers

Altijd goede en vriendelijke zorg bij MTC

Voor mijn controles en mondhygiëne ga ik altijd naar tandarts Lara en mondhygiëniste Sandra. Heel tevreden over de zorg. Altijd vriendelijk en voorzichtig en weten ook goed hoe ze om moeten gaan met angst voor de tandarts. Voor mij geen andere!

Deskundig en vriendelijk. Ik heb meerdere mensen gezien. Het aanmelden vind ik een aanwinst. De mensen deskundig.

Op afgesproken tijd begonnen, maar twijfel aan vakmanschap

Persoonlijk vind ik de vooral de tandarts een beetje opdringerig wat de behandeling betreft. Ze gaat weg weer een ander, vind het rommelig in de behandelkamer wat heen en weer geloop betreft. Dan weer eerdere assistente. Is ze zelf weer weg Het zal zo allemaal wel ( economische) wel moeten maar voel me als zenuwachtige patiënt niet prettig bij.

Snelle plaatsing

Gewoon top

Raiha werkt zeer adequaat, secuur, en heeft alle aandacht voor de mens. Een echte professional!

Snel en correcte behandeling

Ik ben snel geholpen en er waren geen bijzonderheden

Niet zo positief.

Afspraak liep minstens een half uur uit. Heb zelf een hele drukke agenda. Werd uiteindelijk goed geholpen door de implantoloog en de assistente.

Prettige manier van benaderen

Moeizaam en langdurig proces.

Proces is lang en moeizaam. Tijdsplanning is niet duidelijk. En als je zit is het vaak wachten door andere patiënten in andere kamers.

Goede en vriendelijke mondhygiëniste

Jennifer is goed en vriendelijk.

Fijne mensen, skilled en altijd vriendelijk.

Mijn gebit is eindelijk stabiel

Enkele behandelingen ondergaan de afgelopen jaren en mijn gebit is stabiel en goed sinds ik weg ben gegaan bij een prutser van een andere tandarts.

Het was een beetje spannend, een andere mondhygiënische. Geen klachten, geen bijzonderheden. Aska kon de stoel niet goed krijgen, Naarden andere stoel. Hup het water, afzuiger en de slijper. Aska heeft snelle bewegingen, was ik niet gewend, en bij zo’n nieuw iemand die injectie motgaatje slijpen deed ik toch eerder mijn hand omhoog, vertelde het verschil en dat maakte me al rustiger. Daarna ging het prima en Aska vertelde me pokdalig bij een nerveuze patiënt zij heel rustig kon worden. Ik was gewoon een rustige mevrouw. Het was gezellig, dank aan Aska. Aska dus.

Goed ,vriendelijk

Vriendelijke en duidelijke uitleg van behandeling

perfect

aandacht voor mijn probeem en goed gedegen antwoord

Goede behandeling,vriendelijk

Fijn dat tandarts de tijd nam

Door ongeluk moesten mijn tanden nogmaals gecheckt worden

Als goed

Goede uitleg van wat er gaat gebeuren

Wat wil je meer?

Fast, Friendly, Professional!! No stress at the dentist's office whatsoever!

Aardige mensen!

Snel . Goed en vriendelijk geholpen

Alle afspraken goed verlopen 1e met aanpassingen vanwegen cyberaanval (was mijn eerste bezoek) Korte wachttijden Vriendelijke omgang

Goed ontvangst en goede uitleg tijdens de behandeling.

Ik voel me daar op me gemak

De mondhygiëniste was super vriendelijk. Soms is het gewoon niet fijn om je gebit te laten schoonmaken. Maar deze mevrouw deed het voorzichtig waardoor ik met een goed gevoel de deur kon uitlopen. Vol lof over haar!! Ik weet alleen haar naam niet meer helaas.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!