Vanaf het eerste telefoontje heel goed en geruststellend behandeld. Ongeveer 5 weken geleden alle tanden en kiezen getrokken en is allemaal heel goed verlopen, iedereen was zeer betrokken en zorgzaam. Een kleine week later wordt je nog gebeld om te vragen of alles goed gaat. Natuurlijk is het een beetje aanmodderen met de noodprothese maar dat is heel normaal en als je,je daar gewoon op insteld gaat het prima. Bianca is ook geweldig. Ik ben zelfs blij met mijn noodprothese.

Ik vind het altijd goed gaan. Loopt alleen altijd wel flink uit.

Heel erg fijn

Heel erg fijn.

Fijn en kundig centrum

Voor mensen die bang zijn van de tandarts is dit echt een aanrader. Fijne persoonlijke begeleiding en goede nazorg.

Goede en deskundige behandeling

Super aanmeld systeem. Goede service bij de aanmeld balie. Goede wachtruimte. Goede deskundige begeleiding en behandeling van mijn gebit. Michael, ik ben er tevreden over. Gr. René

Rustige en ontspannen sfeer

Halfjaarlijkse controles en eventuele behandelingen verlopen altijd in een rustige en ontspannen sfeer. Ik ga al meer dan 50 jaar naar deze praktijk (en haar voorganger).

Was heel geruststellend

Was voor mij een hele stap om te gaan maar is me veel meegevallen dat kwam mede door de tandarts die mij geholpen heeft

Geheel naar mijn wensen en mijn behoeften uitgevoerd.

vakkundig

zeer kundig

prima!

Mondhygiëniste was zorgvuldig en vriendelijk.

Goede en vriendelijke service

Vorige week op controle geweest en een behandeling gehad van de mondhygienist. Prima geholpen. Het is een professionele en vriendelijke praktijk.

goede behandeling

Slechte ervaring. Denk serieus na om over te stappen

Ik voel me na mijn laatste bezoek aardig belazerd Vullingen verlies ik om de haverklap die er niet eens zolang in zitten. En garantie geven ho maar of mij eens een keer tegemoet komen

Gewoon super

Gewoon super

Snel en professioneel geholpen

Implantoloog Sjoerd heeft gebroken schroef implantaat snel en vakkundig verwijderd en vervangen

vriendelijke behandeling

Flink tekeer...

De assistente was redelijk ruw bij het weghalen van het tandsteen... Was nog net te doen, maar heb het zo nog niet eerder bij mtc meegemaakt. Beetje chaotisch ... Lara altijd netjes en correct, fijne tandarts!

Deskundigheid tonen aub

Goed luistern naar de klanten en klachten Mensen komen niet niets met iets naar jullie

Goed en vakkundig geholpen

Vlot en deskundig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd.

Heel chaotisch

Ik zit nog geen 2 jaar bij deze tandarts en alleen de eerste controle afspraak verliep goed zoals het zou moeten. Toen kwam mijn 2e afspraak waarvoor ik gebeld had om een datum en tijd in te plannen. Vervolgens kom ik op de afgesproken tijd en datum aan en staat er in hun systeem een hele andere tijd en datum waarnaar ze met mij nog een afspraak maken voor de volgende dag en mij weer de verkeerde tijd door gaven dus ik de volgende dag weer niet geholpen kon worden. Na lang uitleggen hoe het zat hebben ze me toen nog snel geholpen, deze afspraak verliep wel gewoon goed daarna. Alleen toen kreeg ik een paar maanden later de rekening via de mail dat ik te laat was met betalen, wat ik al raar vond want de eerste keer kreeg ik de rekening via een de post binnen. En na terug zoeken in mijn mail vond ik de rekening in mijn spam. Hierdoor moest ik extra betalen. Toen kwam mijn laatse afspraak. Moest 20 minuten wachten tot ik aan de beurt was, dit vond ik niet heel erg dat is volgensmij bij elke tandartspraktijk zo. Tijdens mijn afspraak werd ik eerst geholpen door iemand die mijn gebit deed reinigen wat gewoon goed verliep maar daarna moest ik wachten op de tandarts. Ik heb 10 minuten in die stoel moeten wachten op de tandarts, en toen ze er was heeft ze nog geen minuut mijn tanden gecontroleerd en zei ze alles is goed tot de volgende keer. Toen ik eenmaal op stond vroeg ze nog wat over mijn verstand kiezen of rechts onder getrokken was. En waarna ik aangaf dat ik onder gewoon een verstandskies heb zitten zei ze links onder terwijl ik daar ook gewoon een zichtbare verstand kies heb zitten. Toen moest ik zelf haar gaan laten zien dat ze denk ik links boven bedoelde omdat die kies nog niet door gekomen was, en daarbij had ze zelf ook wel kunnen zie of die getrokken was of niet lijkt mij. Vind het allemaal erg slecht geregeld. En dan heb ik het nog niet eens over hoe je door de open ruimtes achter de tandartsen met elkaar slecht hoort praten over andere patiënten.

Uitstekende professionele hulp

Super geholpen door de Mondhygienist en de tandarts inclusief assistente.

Maar tevredenheid.

Goede afspraak, goede ontvangst, alleen de wachtruimte in een smal gangetje. Ik moest mijn voeten intrekken voor voorbijgangers. De tandarts was vriendelijk en zorgvuldig.

Altijd prettig

De mondhygiëniste die mij behandeld is altijd betrokken, geïnteresseerd en erg vriendelijk.

nvt

ik ben goed ontvangen gr

Prima, niets aan toe te voegen

Netjes geholpen, op tijd en vakkundig. Alles prima uitgelegd.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!