Ik wordt altijd goed geholpen bij mijn 6 maandelijkse controle en mondhygiëne behandeling en ook als er iets van spoed behandeling nodig is.

Vriendelijk, adviserend

Was bij de mondhygieniste, die vriendelijk en adviserend was.

goed geholpen

ervaren en goed lopend bedrijf

Dankzij Sandra, voel ik mij op mij gemak bij MTC Oosterhout

Dankzij Sandra, voel ik, een angst patient, mij op mij gemak bij MTC Oosterhout

Zorg en nazorg perfect

Alles volgens afspraak. Geen lange wachttijden en een perfecte behandeling. Bianca, bedankt.

Goed en prettig

Sandra is een beleefde medewerkster. Doet haar werk correct en aandachtig. Hoop dat ik nog lang bij haar terecht kan.

Nauwkeurig mondhygiëne behandeling

Prima zorgvuldig en nauwkeurige mondhygiëne verricht.

Prima behandeling

Raiha stelt de patiënt gerust en werkt vakkundig. Smeert geen commerciële middelen (tandpasta's, borsteltjes) aan.

zeer tevreden

Ik werd goed en op tijd geholpen

Geruststellende benadering

Sinds ik me laat behandelen in het MTC Oosterhout wordt bij elke afspraak mijn “ tandartsen angst” minder. Er is bij iedereen alle begrip en geduld.

Vriendelijk en professioneel

Ik werd vriendelijk ontvangen en zeer kundig geholpen.

Vond het heel goed.

Had een andere mondhygiëniste als invaller. Gaf de indruk dat ze heel secuur en aandachtig werkte. Gaf ook nog een paar, voor mij nieuwe, tips!

super netjes en aardig geholpen

ik ben netjes en erg vriendelijk geholpen door sjoerd. ook de uitleg was erg goed en duidelijk.

Zeer vriendelijk

Denken graag mee, zijn zeer vriendelijk en deskundig

Snelle deskundige service en bovendien alert

Ging nu wel heel snel. Belde voor afgebroken stukje kies en binnen een uur werd ik al geholpen. Maar wat me vooral opviel was dat de tandarts (Lara) naast mijn behandeling ook verder keek. Zag iets "irritatie /verdikking" aan mijn tong dat ze niet vertrouwde en wilde een consult naar mond/kaakchirurg voorstellen. Erg accuraat. Schrok natuurlijk wel. Heb echter wel vertrouwen dat het niets "engs" is omdat het (denk ik 99%) dat het een inmiddels wat chronische irritatie is van mijn zijkant tongpuntje aan een irritant scherp puntje van een onder/voortanden is waar ik constant met de tong langs ga. Komende week nog eens controle hiervoor.

Altijd alle tijd speciaal voor jou kundig en rustig

Ik heb een prachtig gebit gekregen en iedereen is behulpzaam en rustig hier Ze zijn zeer kundig en naar al je wensen wordt geluisterd en daar waar ook maar mogelijk in vervulling gebracht In een woord het is fantastisch hier

Fijn

Ik werd naar mijn gevoel op een goede manier behandeld.

Ondanks de grote angst voor tandarts,rustig gesprek en plan behandeling

Prima personeel alles goed geregeld

Prima geholpen

Weer een andere mondhygiëniste. Hoop dat deze blijft. Goed geholpen.

Fijn

Bianca is een erg fijne arts om onder behandeling te zijn!

Goede vriendelijke kundige uitleg.

Goed overleg ervaren.

zoals gewoonlijk deskundig snel en goed

zoals gewoonlijk deskundig snel en goed

Ik ben goed geholpen!

Was snel en goed geholpen. Men was ook erg vriendelijk!

Rustig en zorgen dat je ontspannen de behandeling krijgt

Helaas krijg ik geen afspraken mail Al vaak gevraagd of dit opgelost kan worden. Lukt helaas niet

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!