Vriendelijk en correct behandeld.

Een week eerder tandpijn tijdens stennes drinken. Meteen werd er een plek gezocht om alles nog eens na te kijken. De pijn verdween, de afspraak bleef! Top!

Zeer deskundig personeel die duidelijkheid communiceren en vriendelijk zijn

Je wordt op tijd geholpen en weet voordat ze je behandelen wat er gaat gebeuren.

Altijd vlug klaar

Kom hier al jaren, men is altijd vriendelijk, duidelijk wat ze gaan doen en hoef eigenlijk nooit echt lang te wachten. Ruime wachtkamers. Parkeren kan voor de deur.

Tandarts

Erg tevreden

Heel goed

Zeer prettig en professioneel behandeling

Tandarts Jos Biesheuvel is een fijne tandarts

Heel vriendelijke man.

Uitstekende behandeling

Keurig volgens afspraak. Goede uitleg wat er ging gebeuren. Vriendelijke communicatie. Mondhygiëniste in samenwerking met de tandarts ging uitstekend. Kortom; aan te bevelen.

Je wordt prettig en vlot geholpen

Menselijk en beroepsmatig

Gewoon goed

Gewoon goed.

Goede vriendelijke behandeling

Zowel Lars als assistente leggen alles goed uit, duidelijk wat het plan is.. prima!

Fijn en vertrouwd gevoeld bij de tandarts!

Gevoel komt uit het feit dat de tandarts veel ervaring heeft en veel uitleg geeft. Ook de behandeling is erg fijn en secuur.

Uitstekend geholpen

Ondanks mijn angst was er wederom volledig begrip en werd er de tijd voor genomen die nodig was. Erg vriendelijk en zelfs toen het niet lukte mijn kies te verwijderen kwam er een collega om de klus te klaren. Chapeau

Over het algemeen tevreden.

Deze mondhygieniste werkte gehaast en blijkbaar te grondig. ik heb voor het eerst veel last met warm en koud drinken. Dat heb ik nog nooit gehad.

Goede, snelle en vriendelijke behandeling.

Prima planning, waarbij de wachttijd minimaal was, en daarop volgende een vriendelijke ontvangst en dito behandeling.

Prima tandarts

Ik word altijd goed geholpen ik voel mij er op mijn gemak.

Deskundigen en vriendelijke medewerkers

Altijd even vriendelijk en goed advies. Zeer tevreden.

Fijn dat ik zo snel geholpen werd

Ondanks de afstand (44km) ben ik een tevreden mens

Fijne en professionele behandeling

Er wordt goed gekeken naar hoe het gebit zich in de loop der tijd ontwikkeld en afhankelijk daarvan wordt besloten wat te doen. In mijn geval wordt er niet snel geboord aangezien de “plekjes” al langer stabiel zijn.

Ze hebben mijn goed geholpen,naar me geluisterd En mijn reparaties zoals vullen blijven er ook goed inzitten en niet zoals bij mijn oude tandarts dat ik 3 x hetzelfde gaatje moet vullen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk bij ontvangst, duidelijk en voorzichtig bij behandeling.

Vriendelijke persoonlijke behandeling

Mijn tandarts en zijn assistente zijn altijd vriendelijk. De controle verloopt vlot.

nvt

gedeeltelijk positief

Aan het eind van schoonmaken heeft de assistente het water bij mijn keelgat niet afgezogen, waardoor het water in mijn luchtpijp ging met gevolg dat ik nagenoeg stikte. De behandeling van Jos was zeer goed.

Ben goed geholpen en erg goede Uitleg wat er gaat gebeuren

Heel prettig en goed

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!