Geen problemen gehad

Ik heb altijd angst voor de tandarts maar ik ga toch nog steeds.

Snel en goed geholpen

héél goed

tandarts én assistente zijn vriendelijk en geven kundige indruk, praktijk is schoon en afspraken lopen nauwelijks uit!

geweldig geholpen

afspraak precies op de juiste tijd, perfecte behandeling

Zeer geduldig en vriendelijk

Zeer vriendelijk en geduldig.geen oordelen en van tevoren heel duidelijke afspraken dus je komt niet voor verrassingen te staan. Extra geduldig bij mensen met angst!!

Alles super goed geregeld ga zo door

Altijd netjes geholpen en op tijd. Iedereen is vriendelijk en de praktijk ziet er super netjes uit

Prettig, klantvriendelijk en persoonlijke service

Zoals altijd vriendelijk ontvangen en snel geholpen voor controle. Ben altijd zeer tevreden, snel en goed geholpen. Ben al 16 jaar tevreden klant

Goede verzorging met duidelijke uitleg

Aardige mondhygiëniste met duidelijke uitleg en een fijne behandeling

Goede uitleg onderhoud gebit protese.

vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling

Ik kom hier al jaren en wordt altijd zeer vriendelijk en deskundig behandeld. Je hebt hier niet het idee dat je bij een tandheelkundige fabriek zit en er wordt ruim voldoende tijd genomen voor de behandeling. Door zowel tandarts als assistente.

Prima mondzorg

Tja, heb de beste tandarts van Nederland, al jaren. Assistentes zijn wel wisselend denk ik, maar wisselen is een woord dat bij een tandheelkundig centrum past, maar niet meer op mijn leeftijd… Had een lieve jongedame die prima vooraf aan controle mijn tanden heerlijk schoon heeft gemaakt.

goede ontvangst; goed behandeld

goede behamdeling

Ik word goed ontvangen en de behandeling is goed

Goede prettige omgang en behandeling is ook goed.

Goede behandeling door vriendelijk personeel

Goede behandeling door vriendelijk personeel.

vriendelijk en goed

Goede ervaring

Mondhygiënist was deskundige.

Sandra is top!

Héél tevreden.

ben tevreden over de behandeling.

ze geven goed advies, wat de mogelijkheden zijn om uit te kunnen voeren.

Prima!

Snelle service, snel geholpen en snel weer buiten.

Idem onderstaand.

Prima, snel terecht, binnen 1 uur ivm kaakontsteking, goed ingeschat en goed geholpen

Altijd lekker en fijn om bij de mondhygienste geweest te zijn, het was wel iemand anders dan normaal en hierdoor wel een andere iets mindere ervaring wn kwaliteit voor mijn gevoel.

Fijne behandeling mondhygiëniste

Thuisgekomen met nieuwe inzichten en behandeld door voor mij nieuw gezicht, wat uiterst prettige ervaring was.

Goed georganiseerd

Ontzettend fijne, begripvolle en kundige tandartsen

Ik ben ontzettend bang, daar wordt heel erg rekening mee gehouden. Ze stellen mij gerust, geven aan dat ze stoppen als ik dat wil, denken mee in oplossingen etc. Laatst had ik twee gaatjes, moest ik een afspraak maken en dan terug komen. Gezien mijn grote angst is dat een drempel voor mij en weet ik dat ik niet snel ga terug komen. Mijn vaste tandarts heeft geschoven in zijn agenda waardoor ik op dezelfde dag (1.5u later) terug kon komen om het te verhelpen. Zulke ervaringen geven mij vertrouwen, waardoor ik, ondanks mijn angst, toch een prettige ervaring heb en ieder half jaar gewoon terug kom. Kort samengevat; fijne, hele begripvolle (met wat humor!) en kundige tandarts(en).

Hele fijne tandarts praktijk

Vriendelijke medewerkers, werken steeds keurig op tijd, goede behandeling

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!