Goed.

Goed geholpen, rustig en vriendelijk.

Hele aardige mensen

Ik vind het veel minder eng om naar de tandarts te gaan ze geven de goede aandacht Blij dat ik na jaren voor hun gekozen heb Mvg mevrouw Potappel

Goed geholpen

Goed geholpen

ik ben tevreden met mijn gebid en de ontvangst

snel en vriendelijk geholpen

Ik had een probleem en kon dezelfde dag nog terecht, en ben adequaat geholpen.

Fijne kundige behandeling

Rustige vriendelijke manier van behandelen.

Netjes geholpen

Goede uitleg hoe het eruit ziet En wat te doen

Vlot en goed

Michael is een prettige en vakkundige tandarts.

Professioneel en vakkundig bedrijf

Gewoon tevreden. Al vele jaren

Goed en deskundig geholpen

Prettig geholpen, vriendelijke mensen.

Dat is echt gooi tandarts

Ik ben blij met mijn tandarts

Vriendelijk en rust gevend

Vriendelijk personeel. Het is erg rustgevend en vertrouwd. Ga er met plezier naar toe.

Prima geregeld

Behandeling is goed gegaan

Behandeling viel reuze mee!

Service van MTC Oosterhout is prima. Behandelingen zijn relevant en worden zorgvuldig uitgevoerd. Probleem is het maken van een afspraak, door allerlei omstandigheden kunnen soms afspraken niet worden nagekomen. Een afspraak om 3 maal per jaar de mondhygiënist te bezoeken kan al langere tijd niet worden nagekomen vanwege het alom bekende 'tekort aan medewerkers'.

Heel betrokken

Fijne tandarts , die betrokken en rekening houdt met de patiënt!

Empathische assistente en tandarts

Francis stelde me meteen op mijn gemak en ging vervolgens rustig aan de gang. Michael is ook altijd zeer vriendelijk en terzake kundig.

snel geholpen

Snel en correct geholpen bij problemen. 's ochtends gebeld en 's middags was hetprobleem opgelost

Gewoon goed

Bezoek was tweeledig, namelijk bij de mondhygiëniste en bij de tandarts. De eerste deed vlot het verwijderen van tandsteen. Daar ik aangaf dat er een gevoelig gedeelte in het tandvlees had, werd dat lichtelijk verdoofd met een gel. Geen enkel pijntje gevoeld bij het verwijderen van tandsteen. Bij de tandarts een uitgebreid onderzoek. Tand voor tand werd onderzocht. Er werd gekeken naar de stand van de tanden bij een gesloten boven en onderkaak. Ook aandacht kreeg de gehele binnenkant van de mondholte. Eenieder heeft weleens schrik om naar een tandartsenpraktijk te gaan. Ook daar is volop aandacht voor vanuit het MTC.

Ik was voor het eerst bij MTC Oosterhout en ben super geholpen

Ik had een stuk tand afgebroken en ben goed, snel en pijnvrij behandeld

ik werd enorm goed geholpen, dat maakt veel goed voor een "pijnlijk" bezoek aan de tandarts.

Prima ervaring

Buitengewoon goed

Vandaag bellen, morgen aan de beurt, geruststellende behandeling Doei tot de vlgd x

Is prima

Was prima net zoals anders. Alleen was mijn jongste zoon niet meegenomen in de afspraak, en was de assistente bijna de fluoride spoeling/bitje (nieuwe tanden te beschermen) vergeten

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!