Veel aandacht, kunde en advies

Mijn gebit werd goed gereinigd zoals ik van deze mondhygeniste gewend ben pockets werden opgemeten advies over tandpasta en geinfecteerde pocket. Sorry naam van de mondhygeniste ben ik vergeten, afspraak afgelopen maandag gehad kunen jullie nog nazien.

Hele fijne ervaring

Professioneel en geruststellend team. Leggen alles heel rustig en duidelijk uit! Op naar het eindresultaat!

Zeer deskundig

Prettige ervaring

Netjes/beleefde behandeling.

Afspraak goed op tijd uitgevoerd. Niets gevoeld dus verdoving heeft zijn werk gedaan. Vooraf goede uitleg.

Wordt altyd goed en netjes behandeld

Vriendelijke tandartsen met ervaring

Uitstekend behandeld.

Uitstekend behandeld betreffende tijdsplanning (niet lang wachten) Uitstekend behandeld betreffende medische deskundigheid.

Geweldig!

Zelf ben ik heel angstig voor de tandarts geweest en eigenlijk nog wel een beetje. Bij deze tandarts stellen ze je echt op je gemak en nemen ze de tijd en vertellen ze eerst wat ze gaan doen en als ze je aan het behandelen zijn vertellen ze stap voor stap wat ze gaan doen. Ik kan niks anders zeggen dat dit een hele fijne tandarts is zelfs als je angst hebt!

Snel geholpen

Na het aanmelden al direct geholpen. Eerder dan de afgesproken tijd. Fijn nu stond ik ook eerder buiten. Namen wel alle tijd en werd professioneel geholpen.

Zorgvuldig en vriendelijk

Halfjaarlijkse controle gehad. Tandarts altijd vriendelijk.

Uiteindelijk erg tevreden

Na 9 maanden een tijdelijke prothese Die echt heel slecht was Is de definitieve prothese erg goed en een bebevreiding

Fijne, vriendelijke tandarts

Denkt mee, kijkt naar de patiënt en begeleid goed bij angst.

alles ging goed en redelijk op tijd

Ik was eerst bij Brenda. Haar behandeling vind ik altijd erg ontspannend. Hier na ging ik naar Jos waar alles ook altijd prima tot redelijk ontspannen loopt.

Prima!

Goed en snel geholpen. Leuk omgegaan met onze dochter die voor de 1e keer mee was

Snelle afspraak en goede behandeling

Ik kon snel langskomen en voor mensen die bang zijn de de tandartsen duidelijk en meelevend

Vriendelijk en goed

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijke ontvangst, bij acute problemen heeft men snel tijd!

Snelle afspraak

Snelle afspraak

Relaxed en fijn de controle

Altijd fijne behandeling/ controle, Wordt altijd fijn en enthousiast ontvangen door Francis Ook controle en handeling door Michael altijd relaxed en serieus

goede kwaliteit

Goed geholpen, afspraken worden nagekomen

Supper

Heel goed en fijn

Altijd heel tevreden, fijne praktijk

Tandarts is duidelijk. Assistent maakt gebit eerst schoon en dan komt de tandarts controleren. Je hoeft niet lang te wachten.

Prima praktijk, vriendelijke mensen zorgen voor een goede behandeling.

Ik kom al jaren bij MTC en dezelfde tandarts Jos. Ook al woon in al lang niet meer in de buurt. Ze zij altijd even vriendelijk en correct. De assistenten doen altijd het eerste onderhoud en schoonmaakwerk. Ben geen fan van tandsteen weghalen met zo’n machine. Dus het wordt met de hand gedaan. Na de check up van Jos, die dan nog de puntjes op de “i” zet, ben ik er weer klaar voor. En dat voelt weer opgeruimd en fris. Ga zo door MTC.

Ik durf weer te lachen!

Mijn implantaat is zeer vakkundig gemaakt geplaatst. Mijn gebit is weer compleet.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!