Prima behandeling

Zowel bij Brenda alsmede Michael prima behandelt, gezellig, vakkundig

heel goed

geweldige service

goed geholpen

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts waren duidelijk met wat ze gingen doen en waren vriendelijk.

Goed behandeld

Ik was snel en goed geholpen

Zoals altijd nerveus maar was nergens voor nodig .

Goede tandarts en mooi op tijd geholpen

prettige praktijk met deskundig personeel

Vakkundig

Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt geluisterd. Ik ga met een fris gevoel naar buiten.

Nvt

Stellen patiënt gerust en zeer vriendelijk

In een ongedwongen sfeer wordt de patiënt gerust gesteld en wordt vakkundig uitgelegd wat er moet gebeuren.

Wordt altijd en correct behandeld

Deskundige medewerkers

Beste switch ever. Van jarenlang geen tandarts naar deze praktijk

Mooie, frisse en ruimtelijke praktijk met vriendelijke medewerkers die vragen beantwoorden en je eventuele angst serieus nemen.

Prettig

Hero vind ik een kundig medewerker, ik word altijd goed, snel en vakkundig geholpen.

Goed georganiseerd met veel aandacht voor de patiënt.

Er was een flinke ingreep nodig. Alle facetten daarvan zijn zeer goed uitgelegd, en een bijna pijnloze behandeling tot een mooi gebit is prima gelukt

Gewoon goed en vriendelijk!

Gewoon goed en vriendelijk!

Een uitstekende tandarts!

Het is zeer prettig om naar de tandarts te gaan hier omdat ze alles zorgvuldig doen en er werd ook meerdere malen gevraagd of het nog gaat terwijl de assistente mijn gebit aan het reinigen was. Normaal is dit oncomfortabel en pijnlijk omdat er soms er ruw gedaan wordt, maar dit keer werd er voorzichtiger en zorgvuldiger gedaan. De tandarts is ook erg prettig en meedenkend, geeft alles netjes aan op een scherm waarbij je zelf ook kan meekijken hoe en wat er precies gedaan moet worden.

vakkundig personeel

er werd steeds verteld wat hij ging doen.

Vriendelijk

Goede behandeling

Flexibel en snel

Ik moest de afspraak verzetten. Kon dezelfde avond terecht, geen extra vrije dag nodig, parkeren controle en klaar. Super.

Goede uitleg van te voren en een berekening krijgen wat het gaat kosten

Heel veel respect en aandacht voor verwaarloosd gebit

Door omstandigheden is mijn gebit 4 jaar niet nagekeken door tsndarts. Daarvoor ging ik 2x per jaar. Heb kronen, bruggen laten zetten laten vullen. Nu 4 jaar later wilde ik alles laten trekjen omdat gebit heel erg verslechterd was door geen controle en dus geen behandeling. Advies van hun was boven alles trekken en onder opknappen. Mag boven onder narcose laten trekken en onder wordt opgeknapt. Kan ik daarna weer naar eigen tandarts. Duidelijke uitleg over behandeling, kosten, betaling. Zeer tevreden.

Veel pijn extractie goed geholpen

Fijn personeel!

Hele fijne mensen die er werken met veel kennis. Ook erg schoon en netjes.

Veel aandacht, kunde en advies

Mijn gebit werd goed gereinigd zoals ik van deze mondhygeniste gewend ben pockets werden opgemeten advies over tandpasta en geinfecteerde pocket. Sorry naam van de mondhygeniste ben ik vergeten, afspraak afgelopen maandag gehad kunen jullie nog nazien.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!