Ik ben blij met Michael

Minder goede ervaringen in het verleden met steeds weer annuleringen mondhygiëniste. Laatste twee keren gebitreiniging door assistente; tevreden

Slecht

Omdat ik wat last heb van hooikoorts en nogal eens moet hoesten heeft de mondhygiënist mijn behandeling afgebroken. Met de mededeling dat ik over 3 maanden nog maar eens moet terug komen. Nu zit ik met ondertanden die aanvoelen als schuurpapier . Slaat totaal nergens op. Als ik over drie maanden terug kom wil ik weer niet gaan betalen voor administratieve werkzaamheden. Verder wil ik door deze man niet meer geholpen worden. Ps dat het door deze omstandigheden wat langer duurt kan ik niets aan doen en tenslotte betaal ik voor elke 5 minuten . Plus was er voor mij een dubbele afspraak ingepland. Hoop dat de juiste juiste rekening opgemaakt wordt. Ik moest er om 13 uur zijn werd om 13.10 binnen geroepen om half 2 werd de behandeling afgebroken.

tevreden

tevreden oever de behandling

Ik ben heel goed en snel geholpen!

Mijn klachten werden serieus genomen, en ik kon direct resp bij Mondhygiëniste en tandarts terecht

Prima behandeling

MTC zorgt ervoor dat ik het minder erg vind om naar de tandarts te gaan.

Vakkundig

Sandra weet dat ik huiverig ben voor de begandeling op sommige vlakken. Zij is daar begrijpend in en neemt de rustig de tijd wat bij mij helpt zeg maar

prettig

goed en zeervriendelijk pesoneel

Tot nu toe goed

Tot nu toe goed heb alleen nog maar een intake gesprek gehad.

prima vakkundige behandeling, exact op afgesproken tijdstip!

betrouwbare vakkundige behandeling, op rustgevende manier, of je in je eigen huiskamer zit !

Top tandarts

Vriendelijk, meedenkend , accuraat en zeer kundig!

Heel goede kundige tandarts

Altijd vriendelik en zeer kundig

Soms iets te snelle behandeling

Een snel onderzoek snelle tandarts en prima mondhygiëne

Prima geholpen, tevreden.

Geholpen met vriendelijkheid.

Professioneel,en accuraat.

Je wordt er snel,en vriendelijk geholpen.

Heel.rustig wat ik nodig hebb

Ik heb heel veel angst ivm een vervelend verleden Raak in paniek als iemand aan mijn gezicht komt, jullie zijn fantastisch en rustig Was voor de eerste x op controle na mijn behandeling onder narcose ..... Heb nu voor heel stoer een tweede.controle afspraak gepland .... Hoop dat.toekomst beter gaat ... Ligt Zeker niet aan jullie maar aan mij

Goede behandeling

Netjes geholpen, mooie schone tanden na behandeling

Goed professioneel geholpen

Behandeling is op tijd uitgevoerd en gedaan door professionele mensen die oog hebben voor de klant wat ik als prettig heb ervaren.

Zeer prettig

Niet lang in de wachtkamer, prima behandelt en te woord gestaan door zowel de tandarts als de assistente.

Helemaal goed

Geen problemen, netjes op tijd

n v t

vriendelijk en belangstelling

Vlot en vriendelijke behandeling

Goede behandeling begrijpen me goed zijn aardig alleen maar positief

Goede, duidelijke uitleg bij behandeling

Het plaatsen van implantaten in de bovenkaak is op een zorgvuldige manier gedaan. Tijdens het hele proces werd duidelijk verteld wat er gebeurde.

Fijne praktijk met vriendelijke medewerkers

Ik kom hier al jaren naar tevredenheid

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!