Goed, er wordt goed naar je geluisterd. En je wordt uitstekend behandeld.

Eindelijk een tandarts en tesm wat je serieus neemt als je angst hebt!

Ongeveer 5 jaar geleden geholpen onder narcose, 8 vullingen opnieuw ( witte) 4 trekken en nog wat gaatjes. Had t 8 jaar verslonsd, door angst eigen tandarts en mondhygiëniste. Helemaal geen na pijn gehad, en niks gemerkt, top gewoon! Ze zijn er zo lief en goed voor angstpatienten. Nu ga ik braaf elke half jaar op controle en gelijk mondhygiëniste, nog wel spannend, maar gaat goed, Top Team!!!

Fijne tandarts

Fijna tandarts die de tijd neemt en alles goed uitlegt.

Bevrijdend

Zonder oordeel mij super vriendelijk ontvangen.

Netjes en mooi op tijd behandeld

Alles werdt netjes uit gelegd en zijn zeer vriendelijk

nette behandeling

Afspraak duidelijk, via de mail, is in de praktijk mooi op tijd. Behandeling en controle zijn prima, geen problemen.

goed contact

Afspraak kon snel gemaakt worden

meelevend

Zeer vriendelijk en meelevend

Wordt heel goed geholpen door bianca

Erg vriendelijk, goed, en met aandacht

Ik ben erg bang bij de mondhygieniste. Die van mij gaat daar erg goed mee om. Zij doet er alles aan om het voor mij comfortabel te maken en vertelt goed wat ze allemaal gaat doen.

Goed en vlot geholpen

Goed en vlot geholpen, vriendelijke mensen

prettige behandeling en goed advies

Uitgebreide meting door tandhygieniste Jennifer met goede uitleg en prima advies rond moeilijke plekken. Daarna korte controle door Lara die goede uitleg gaf rond 1 probleemkies die echter niet aangepakt gaat worden. Heel duidelijk en volstrekt logisch.

Persoonlijk en ontspannen

Tringa Dedinga brengt je op je gemak en geeft proactief advies. Een heel fijne ervaring!

Prettige en efficiënte wijze geholpen

Aardige assistente en tandarts: door beiden goed geholpen. Tevens duidelijke uitleg over datgene er wordt gedaan! Prima!

Geweldig goed en perfect

Gewoon perfect geregeld, en tevreden

Deskundig, klantvriendelijk en hygiënische praktijk

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon en deskundig personeel

Ik kom geruime tijd bij MCT, met name voor de tandheelkunde. Tandarts Jos is een hele prettige en zeer kundige tandarts, complimenten voor hem.

zeer goed

Wordt erg goed geholpen en goed uitgelegd wat er gaat gebeuren

Goed en gemoedelijk geholpen

Met aandacht haar werk gedaan zowel aandacht voor schoonmaken als het polijsten geholpen door Aska staat niet in de keizerlijkst.

Aardig en professioneel

Goed geholpen

Tevreden nooit lang wachten

Het is noodzakelijk kwaad,ben altijd opgelucht als ik naar buiten ga,maar de behandeling wordt goed uitgevoerd

Behandelbaar

Zeer fijne vrouwe tandarts. Die goed luistert en rekening houdt met je als je gevoelige tanden hebt.

Zeer fijne tandarts ( lara) ze luistert goed en houdt rekening met gevoelige tanden

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!