Goede verzorging iedereen altijd vriendelijk

Alles was perfect

Alles was goed gegaan

Prettige omgeving met super aardig personeel

Goed en praktisch ingericht centrum. Balie personeel, mondhygiëniste en tandarts zeer vriendelijk en vakbekwaam.

Niets op aan te merken

Zij maakt mij rustig

Fijne en rustige behandeling, ze maakt mij op het gemak. Daar ik bang ben voor de tandarts.

Goed en zeer tevreden

Prettig geholpen en personeel is erg kundig!

Prettig geholpen en personeel is erg kundig!

Prima geholpen

Goed behandeld en goede voorlichting.

Weer fijn dat mijn gebit gereinigd is .

Ben goed geholpen

positief

Behandeling was vriendelijk en vakkundig

aandacht voor jou

Hier hebben ze aandacht voor jou als persoon, tijd, rust persoonlijke aandacht.

Gewoon goed

Wat een geweldig goede mensen werken er hier. Echt super!

snel en accuraat geholpen

vriendelijk geholpen door Aska

zoals normaal GOED

altijd goed.

Zoals altijd prima ervaring

Zoals altijd, combineer ik altijd de mondhygienste met aansluitend jaarlijkse controle. Ik wordt altijd zeer hartelijk ontvangen door Sandra en ze geeft ook altijd goede uitleg en advies. Bijvoorbeeld dit keer over een nieuwe methode om het merendeel van de tandsteen te verwijderen met een apparaat dat werkt met hoge waterdruk. Mijn bezoeken bij Jos duren nooit langer dan 5 minuten maar ook daar word ik altijd hartelijk ontvangen en is het contact goed. Kortom geen klachten, prima ervaring. Dit geldt overigens ook voor de receptie waar het maken van nieuwe afspraken altijd soepel verloopt.

Sandra is fantastisch in haar werk

Sandra is een zeer kundige vriendelijke mondhygiëniste.

Assistente werkte onprettig

De assistente die ik had was niet prettig. Ze leek chagrijnig. Zei niks over wat ze deed. Gaf geen uitleg, gaf geen aandacht aan het feit dat de behandeling zeer deed. Scheen de lamp in je ogen en liet deze onnodig lang zo staan. Terwijl ze bezig was in mijn mond keek ze regelmatig naar het scherm, geeft niet echt een vertrouwd gevoel als iemand je al constant zeer doet. Al met al ging ik met een zeer onprettig gevoel naar huis. De tandarts zelf en de receptioniste waren aardig, netjes en professioneel. Aan de hand van deze ervaring zou ik ze niet aanbevelen. Aan de hand van mijn andere ervaringen juist wel. Hopelijk blijft het bij een slechte ervaring.

Fijne praktijk

Fijne praktijk waar je ook weer 's avonds terecht kunt

Vlot en prettig geholpen door Raiha

Vlot en prettig geholpen door Raiha

prima, op tijd geholpen door kundige assistente en tandarts

goed professioneel, kundig

Vakmanschap

Binnen 24 uur een afspraak, op tijd, en kundige reparatie van mijn tand, zonder pijjn

Een fijn half uurtje met Brenda

Het tandsteen is weer weggeschrapt. Een complimentje over dat ik goed poets en over 4 maanden kom ik eer. Klaar.

Op de afgesproken tijd geholpen.

Het koste mij weinig tijd. Goede, vriendelijke, professionele service.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!