uitstekend

Goede zorg en prima adviezen.

Fijn geholpen

Tandarts en assistente werkte heel goed samen. Moest een nieuwe vulling. Snel en pijnloos Fijn dat de arts telkens vertelde wat hij ging doen.

Word altijd correct geholpen.

Ben zeer tevreden over mijn behandelaars.

Correcte behandeling

Afspraak op tijd nagekomen. Correcte behandeling en advies

vriendelijk en vakkundig geholpen

zie bovenstaand

Heel tevreden over Jos

Voordat ik bij Jos kwam was ik bang voor de tandarts. Dankzij zijn prettige manier van omgang en deskundigheid ben ik inmiddels al 16 jaar loyaal cliënt . Mankeer ik amper meer iets aan mijn gebit door de goede tips en verzorging en is mijn angst verdwenen. Mijn kids hebben ook altijd vol vertrouwen in de stoel gelegen en vinden Jos erg grappig.

Goede en vriendelijke dienstverlening!!

bla bla

Zeer prettig en accuraat

Ja het bestaat echt. Prettige halfjaarlijkse bezoeken aan de tandarts. Een positieve aanpak, zodat je stralend verder kunt. Afspraak Januari '24 staat alweer!

Prettige behandeling

De mondhygiëniste nam de tijd. Fijne, vriendelijke benadering.

Goed en vakkundig geholpen

Ondanks mijn angst ben ik goed en vakkundig geholpen.

Fijne tand zorg. Nemen de tijd.

Rustig en professioneel

Snel en vakkundig geholpen

Tanden zijn snel en vakkundig gereinigd.

Geweldig.

Ik ben zo blij met mn nieuwe tanden .en ze zijn echt super mooi .

Kundig en rekeninghoudend met wensen van de client!

Jarenlang angst voor de tandarts gehad - niet meer bij deze kliniek!

vlotte afhandeling bij de receptie.

Ik ben zeer tevreden over de tandarts. ( Hero )

Op tijd, vriendelijk, deskundig

Plezierige en professionele controle

Ik had dinsdag 13 juni j.l om 12:15 uur een controle-afspraak met Michael Profitlich. -Zeer punctueel. Ik had nog niet eens plaatsgenomen in de -wachtkamer en werd al opgehaald. -Een zeer vriendelijk en correcte assistente -Michael maakt een zeer bekwame indruk, geeft vertrouwen -Efficient. De algemene communicatie van MTC is trouwens TOP!!!

Prima!

Snel geholpen, dit was nodig door de thuisomstandighede.

Perfect !

Uitstekend!

Prettig, vlot en professioneel

Voel me op mijn gemak en kundig en professioneel geholpen.

Vlotte behandeling

Vriendelijke assistente en tandarts. Goede uitleg over aandachtspunten van het gebit

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen vriendelijke mensen als je vragen heb ze geven gelijk goed advies

Goede ervaring

Ik was als nieuwe patiënt voor een controle daar en zij hebben straks gezien dat ik een gaatje heb. Helaas hebben dit mijn vorigen tandartsen in Duitsland niet gezien, daarom was ik heel blij dat ik MTC heb gekozen. De volgende wortelkanaalbehandeling was pijnvrij en professioneel. Ik kom graag terug.

Geen TikTok máár TipTop!

De tandarts, de assistente en het ondersteunde personeel verstaan hun vak als geen ander. Professional op zijn/haar vakgebied. Een vak die ze met plezier uitvoeren. Wat als cliënt ook te merken is. Men stelt je gerust, legt uit, geeft je een uitstekende behandeling & dito advies!

Goed.

Ik ben heel bang voor de tandarts,en vooral voor de verdovingsspuiten.Bij de laatste flapoperatie eindelijk een assistente die begrip toonde en er alles aan gedaan heeft om mij op m’n gemak te stellen.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!