Goed geholpen en gelukkig snel en viel het mee.

Goede tandarts die je altijd goed en netjes helpt en gelukkig voor mij, viel mijn klacht mee.

Alles klopt gewoon

Alles klopt, assistenten en de tandarts.

Fijn

Geruststellend en zeer vriendelijk.

Mijn tandarts Michael Profitlich is altijd zeer vriendelijk , legt dingen goed en duidelijk uit. Hij neemt de tijd voor je en stelt je gerust wanneer je je eigen zorgen maakt...Het is altijd lachen wanneer ik op controle of voor een plotselinge behandeling kom...Kan ook zeer goed met kinderen om gaan , mijn zoon heeft geen angst als hij op controle bij hem komt...

Ik ben heel bang voor de tandarts

Altijd top bij Michael

Plezierig en vakkundig

Goed behandeld

Tevreden

Geen wachttijd en heel aatdig ontvangen

Ik was bang maar achteraf waarom

Heel vriendelijk duidelijke uitleg wat mij rust gaf ook niet te vergeten de assistente was ook gerust gevende

Geen wachttijden en goed geregeld

Het gaat keurig op tijd, netjes en vriendelijk

vriendelijke en deskundige behandeling

Vriendelijk personeel en een deskundige behandeling op het afgesproken tijdstip.

Ok

Ok

Snel klaar

Snel correcte controle

Wederom alles in orde.

Alles volgens planning. Digitale communicatie is prettig. Vriendelijke assistent. Michael prettige tandarts.

Goede tandzorg volgens afspraak

Volgens afspraak goede tandzorg door vriendelijk personeel.

Kan je eigenlijk pas achteraf beoordelen maar het ziet er goed uit

Kan niet anders zeggen dat er zorgvuldig te werk gegaan is.

Fijne tandarts

Prima tandarts

Vakkundig geholpen, vriendelijk, vertellen wat ze gaan doen

Je word niet als nummer, maar als persoon geholpen.

Hele vriendelijke en rustige tandarts

Ik kwam voor controle bij Michael van MTC. Zoals altijd was mijn tandarts heel vriendelijk en gaf hij antwoord op mijn vragen. Beste tandarts in jaren!

Kundig

Vriendelijk en vakmanschap

Normaal

Normaal

Rustig en goed.

Ik was bij Danielle?, rustig en duidelijk en niet zo overdreven haastig gelukkig. Fijne ervaring en ook een lieve assistent.

geen goede noteringen in mijn factuur heeft voor mij heel slechte gevolgen!

De IZZ/VGZ zorgverzekering heeft correcties moeten uitvoeren vanwege de foute omschrijving van de behandeling. Dit alles heeft voor mij veel uren telefoneren betekent. Dit gedoe is nog steeds niet naar wens opgelost.

geweldig

zeer goede uitlegt van Michael tot de juiste beslissing gekomen. zal als het echt nodig is terugkomen.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!