Hoe gek het ook klinkt: dit is thuiskomen bij de tandarts.

Ik ben al jaren aangesloten bij MTC en ik heb altijd dezelfde tandarts en dezelfde mondhygiëniste. Vriendelijke professionals; ze doen me nooit pijn, geven deskundig advies en ze proberen me nooit overbodige behandelingen aan te smeren. De tandarts was vroeger een romantisch eenmansbedrijfje en dat is een grote organisatie als MTC al lang niet meer, desondanks blijken ze in staat je het gevoel te geven dat je toch een beetje thuis komt, al is het op een industrieterrein. En één ding is de afgelopen eeuw niet veranderd in de wereld van de tandheelkunde: je zit altijd te lang in de wachtkamer.

Super aardig

De mondhygiënist was zeer vriendelijk en alleen de minuten gerekend van de behandeling. Ik raad hem zeker aan

Goed vakkundig geholpen

Goed en snel bijna pijnloos geholpen.

Professioneel Tandheelkundig Centrum

De mondhygiëniste Jennefer geeft goede uitleg wat ze gaat doen en adviezen over het goed onderhouden van je tanden/kiezen en tandvlees. Michael is kundig en adviseert juist over de behandeling(en) en of het plaatsen van bijvoorbeeld kronen ook echt noodzakelijk is. Afspraken worden in overleg ingepland en per mail bevestigd en een paar dagen voor je afspraak ontvang je nog een herinnering.

Heel goed

Perfect behandeld

Mondhygiëniste Brenda heeft de behandeling keurig en vakkundig uitgevoerd pijnloos , top

Duidelijk, empathisch en vakbekwaam.

Al vele jaren een positieve ervaring!

met lood in mijn schoenen de 1e afspraak maar na vele behandelingen blij naar huid

voor een second opinion naar mtc. harde waarheid te horen gekregen maar wel doorgezet. mede door jullie deskundigheid en zorgzame hulpvaardigheid heb ik het traject met vertrouwen meegemaakt. nu heb ik een stralende lach en kan weer in een stevig stuk vlees bijten.bedankt allemaal. michael, sjoerd en hero maar ook de andere collegas van mtc die altijd behulpzaam waren (en zijn)

Ik vind MTC en Michael Profitlich en zijn team te beste tandarts in Oosterhout NB en omstreken! Kundig en secuur en heel professioneel. Dankjulliewel.

Heel fijn

Mijn ervaring was weer fijn.

Alleen jammer dat ik half uur in de stoel heb liggen wachten

top van begin tot eind.

Duidelijke uitleg bij vragen en hoe beter te poetsen.

Altijd goed behandeld zij nemen de tijd voor jou

Snel en deskundig

Vriendelijke mensen, rustig en deskundig

Prima altijd vriendelijk behandeld

Altijd snel aan de beurt en vriendelijke behandeling. Het aanmelden bij een scherm vind ik alleen erg onpersoonlijk.

Heel prettig!

Fijne, lieve medewerkers en vooral de mondhygiëniste. Ze wist nog precies dat wij gingen verhuizen, het persoonlijke is fijn.

Heel goed.

Michael Profitlich is een hele fijne tandarts. Hij is duidelijk, wil echt het beste voor je en legt het goed uit. Hij is heel vriendelijk en geeft je een geruststellend gevoel.

heel deskundig

betrokkenheid

Afspraak

Had een afspraak staan voor 2 behandelingen. Nu bleek dat Bianca met vakantie was dus die ging niet door. Had hier graag bericht over gehad. Moest voor haar weer een nieuwe afspraak maken. Plan graag alles op 1 dag zodat ik niet 2 keer 40 km moet rijden.

Is goed

Goede behandeling en duidelijke uitleg. Een vriendelijke man.

Vlot en goed opgelost

meerdere problemen in 1 behandeling snel verholpen.

deskundige medewerkers

Erg spannend en was blij dat t weer voorbij was

Ik vond het erg spannend maar het personeel was erg vriendelijk en probeerde mij gerust te stellen dat was wel fijn

Goed en vriendelijk behandeld

Afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijk personeel. Met respect behandeld

Prettig contact

Prettig consult. Snel aan de beurt. Zorgvuldig en klantvriendelijk. Deskundig en nette rekening. Alleen voor het maken van deze afspraak moest ik lang wachten. Tip: digitaal afspraak kunnen maken.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!