Op afspraak/tijd, goed geholpen.

Reiniging goed

Gebitsreiniging met nieuw systeem goed bevallen. Controle daarna stelde niet veel voor

Goed.

Rustig, neemt de tijd en zegt wat ze gaat doen. Heel fijn

Rustig en prettig

De sfeer is prettig en de kennis hoog

Snel en goed geholpen

Ik kwam binnen voor een afspraak om alles te laten trekken en een kunstgebit te nemen. Tandarts Biesheuvel zei dat alles nog in prima staat was en heeft me overgehaald om alles schoon te maken en bij te vijlen zodat scherpe randjes weg waren. Ik ben er heel blij mee en blijf met eigen tanden en kiezen lekker doorgaan. Bedankt!

Prettige behandeling

Legt uit wat ze doet

Prettig en professioneel

Iedereen was vriendelijk en netjes geholpen !

top

wordt altijd heel vriendelijk behandeld en altijd op tijd

Rommelig maar kundige tandarts

Het was nogal rommelig. Foto's worden gemaakt zonder overleg/toestemming. Daar ben ik echt niet over te spreken Ik vind het een groot nadeel dat je lang moet wachten op de tandarts Tandarts was Jos, maar het gaat hier over de assistente

Ben tevreden!

Zie boven

Perfectie behandeling

Op een rustige wijze de tanden en kiezen schoongemaakt en veel aandacht voor de klant

Alles goed 100%

Snel en professioneel

Deskundig

Goed en deskundig geholpen. Allemaal zeer vriendelijk.

Fijn

Warme en betrokken medewerkers

Deskundige behandeling, maar het te betalen bedrag veel te hoog.

In één jaar tijd de prijs van ongeveer €85,- naar €100,- gegaan.

Nette professionele hulp

Zeer goede professionele tand hulp

Heel goed geholpen en vriendelijk

Heel erg goed

Mijn angst weer voor een deel weggenomen

Top!

Nemen de tijd en goede uitleg

Prettige en prima behandeling. Geduld en aandacht

Goed geen gatjes

Uitstekend geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen, zeer tevreden

Prima behandeling

Hero is een vakman. De wachttijden zijn voor ons als ouderen soms wat lang, maar dat is dan ook mijn enige opmerking hierbij

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!