Fijne tandarts

Goede uitleg Goede behandeling Goede nazorg

Tevreden

Tevreden

Op tijd kundig en vriendelijk geholpen

Wordt altijd prima geholpen en krijg goed advies.

Wordt altijd goed geholpen en krijg advies waar nodig.

Mijn probleem is op gelost tot heden .Hero heeft het prima ingeschat fijn.

Goed en deskundig geholpen

Na telefonisch contact te hebben gehad I.v.m gebroken kies kon ik nog voor de feestdagen terecht. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Verloor een vulling van een kies gebeld en de volgende dag gelijk geholpen

zeer goed geholpen.

Ben zowel door de tandarts als de mondhygieniste goed, deskundig en vriendelijk geholpen.

Prima als altijd

Ik kom al een aantal jaar bij Sandra en mijn ervaring is altijd goed. Sandra is kundig en vriendelijk. Niets op aan te merken.

Deskundig, persoonlijk

Voel me geen 13 in dozijn geval. Wordt geluisterd, is vriendelijk, nemen de tijd, en professioneel

Goed en efficiënt geholpen door tandarts

Goed en efficiënt geholpen door assistente en tandarts

Deskundig en goed geholpen.

Prima behandeling en vriendelijke zorg.

Zeer aangenaam, vriendelijk en duidelijk.

Geruststellend

Een goede feedback omtrent behandeling

Ik ben al veertig jaar niet naar de tandarts geweest , door de angst uit het verleden schooltandarts en militaredienst. Bij het eerste gesprek bij Narcodent wil de ik behandeling onder algehele narcose helaas kon dat niet. Toen een gesprek gehad met de tandarts Michael zeer fijn gesprek gaf een gevoel van rust en bekwaamheid duidelijke uitleg en rustgevend ook de assistente was zeer correct dank daar voor . Op 20 december een afspraak gemaakt om half vier En er werd ook op tijd begonnen, Een behandeling van een uur eerst weer een goede uitleg , er moesten twee kiezen getrokken worden en twee kiezen gevuld worden de behandeling was geen lijdendsweg ik heb het zeer professioneel ervaren Waar voor veel dank M Adriaansen

Heel goed.

Heel goed. Denkt aan de klant en bij twijfel drijft hij niet door. Geeft echt advies voor de klant.

Heel goed!

Het ziet er allemaal goed uit! Goed ontvangen en goed geholpen! Al met al een prima ervaring!

Kundig

Na een niet zo fijne ervaring bij een andere tandarts is het zo fijn dat ze me zo goed hebben verteld hoe en wat ( dat ik niet gek ben om wat een ander je verteld ! ) en ze gaan me helpen en niet pas over een half jaar maar per direct !! Echt ZO blij met Bianca en ook Corinne van de receptie ! Echt top dank jullie wel

Kan echt beter

Intake was netjes en er werd tijd voor je genomen door assistente en tandarts. Daarna bij aankomst in Oosterhout nam ik plaats in een wachtkamer, waar ik door een meneer opgehaald, waarvan ik dacht, wie bent u??? Bleek de anesthesist, maar die liep in zijn gewone kleren rond. Behandelkamer was rommelig. Niemand stelde zich voor en voor ik onder narcose ging heb ik geen tandarts gezien of kunnen spreken. Er liepen allemaal mensen rond de ingang van de kamer die er volgens mij niet hoefde te zijn (van andere bedrijven/afdelingen). Je bent op zo'n moment te zenuwachtig dit aan te kaarten. Ik werd wakker en assistente was heel vriendelijk, maar geen uitleg door arts wat er uiteindelijk gedaan was. Vooraf was complete plaatje niet rond, dus dan wil je graag weten hoe het is gegaan. Ik had ondanks verdoving best veel pijn. Terwijl je daar nog groggy ligt krijg je te horen dat je voor pijnstilling naar de apotheek moet. Terwijl ze deze recepten je ook van te voren kunnen sturen, zodat je dat gelijk kan innemen. De anesthesist kwam met zijn jas aan op weg naar buiten nog even mijn infuus eruit halen. Heel onprofessioneel. Ik ben eerder ergens anders onder narcose geholpen wat veel netter was uitgevoerd. Ik heb na een week nog veel pijn aan tandvlees. Hoe de kronen straks zijn, zal blijken in januari. Ik hoop echt dat jullie iets met de beoordelingen gaan doen, want heel professioneel is het nu niet.

begripvol en geduldig

Hier snappen ze dat niet iedereen comfortabel is bij de tandarts. persoonlijke aandacht, je eigen tandarts en niet elk half jaar een andere. Elke keer weer slepen ze me er doorheen. Zeer fijn personeel.

Altijd spannend en toch prettig naar de tandarts.

Er lijkt hier wat meer persoonlijke aandacht te zijn. Begripvol en geen haast. Ik ga niet graag naar de tandarts, maar bij MTC Oosterhout lukt het me om minimaal 1 x per jaar te gaan.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!