Telefonisch: kreeg ik elke keer antwoord

Digitaal aanmelden in het gebouw was mislukt. Bij de receptie maar aanmelden en kreeg ik te horen: hé bent zeker te laat.

plezierige en professionele behandeling uitgevoerd door ASKA mondhygieniste. Fijn en warm welkom. Helaas staat haar naam niet op het lijstje van behandelaars. Vandaar dat ik naam ONBEKEND heb ingevuld.

Altijd een professionele en vriendelijke behandeling

Afspraak is doorgaans op tijd en uur. Duidelijke uitleg over de behandeling.

Vriendelijk en vakkundig

Ik ben zeer tevreden over deze praktijk Netheid en vriendelijkheid van de mede werkers Deze is zeker te aan bevelen

Zorgvuldig bezig!

Prima zoals altijd

prima geholpen

Er moesten 2 vullingen gezet woeden

Goed geholpen, maar wel afhankelijk van de persoon.

Heel fijn geholpen door Brenda. Ze is nuchter, stelt je gerust en niet betweterig.

Fijn personeel

Ontzettend positief

Ik heb een ontzettend grote angst voor tandarts. Ik ben op een uitstekende wijze en zeer deskundig geholpen en kan MTO aanbevelen

Goed en snel geholpen

Goed,snel,deskundig geholpen

Snel en goed geholpen

Goed geholpen

Altijd optijd.

Pijnlijk maar erna opluchting haha

Kies moest getrokken worden er werd goed rekening gehouden vanwege beetje tandarts angst en alles werd goed uitgelegd

goede ervarig

Fijne ervaring weer.

Zoals altijd weer een prima ervaring. Bianca neemt de tijd en legt alles rustig uit.

Prettige Medewerkers

Goed geïnformeerd en prima producten

Aska is echt goed. Gewoon de beste daar

Aska beste mondhygeniste ooit. Ze is echt goed in haar vak. En legt alles rustig en netjes uit. Ook is ze zeer sociaal en lief. Je merkt dat ze haar werk met plezier doet en je echt wil helpen. Complimenten Aska !!

Goed en vriendelijk personeel

Weinig aan bovenstaande zin toe te voegen. Prettig personeel en heb er vertrouwen in !

Vriendelijkheid ,meedenkend.

Geen wachttijd en vriendelijke kundige behandeling

Geen wachttijd en vriendelijke kundige behandeling.

uitstekende receptieontvangst,Brenda,deskundige mondhygieniste met menselijke interesse en toparts

Zowel Brenda en vervolgens Michael zijn een uitstekende combi...

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!