Heel erg nuttig. Ik had veel vragen over het implantaten en het gebit en dat werd netjes beantwoord en me wijzer gemaakt wat is het beste om te doen. Hartelijke dank.

Was weer fantastisch

Jecwordt altijd goed geholpen en iedereen is vriendelijk zo fijn want niemand vind het fijn om naar de tandarts te gaan

Vriendelijk en goed geholpen

Goede zorg en vriendelijk. En ook tijd voor een praatje.

Michael is een superfijne tandarts

Altijd correct en vriendelijk

Heel goede behandeling.

Goed geholpen

Geen nwachttijden

Snelle handeling

alles netjes op tijd, vriendelijk en vlot

Erg goed.

Een rustige omgeving waar men tijd voor je neemt en geen onnodige verrichtingen uitvoert.

Fantastic

Zeer plezierige behandeling

Goed geholpen.

De wachttijd was kort.

Goed gevoel overgehouden.

Het is allemaal goed

Behulpzaam , meeedenkend

Fijne ontvangst en altijd vrolijk en gemoedelijk

Zeer leuke tandarts, professioneel

Het valt mij beetje tegen

Ik heb maandag mijn gebit op gehaald ,en ben daar geen 100 % blij mee. Het boven gebit zit randje tegen mijn gehemelte .en het onder gebit heeft geen drukvlak voor onder mijn voortanden dus bij eten kantelt het voor en komt het achter omhoog,en aan de binnenzijde van het ondergebit zit ruimte tussen gebit en mond kun je zoo tussen !!.

Goede ervaren tandarts

Snelle goede service

Ik had een afgebroken kies, die dezelfde dag nog gerepareerd worden. Michael heeft het weer keurig opgelost. Snelle fijne service

Goede praktijk

Vriendelijke mondhygiënisten en tandartsen

Prima controle, zeer tevreden.

Controle-afspraak prima verlopen. Één tip: een muziekje of radio op de achtergrond zou fijn zijn .

Erg fijn geholpen ondanks mijn gevoelige gebid

Klantervaring staat centraal

Sandra denkt mee in het brengen van beste ervaring van klant. Dragen noise cancelling headset om geluid weg te nemen en focus te leggen op muziek luisteren om aangenamer te maken. Dat is top. Ook het continue tijd geven om te slikken daar ik neusverkouden ben werkt echt mee aan goede ervaring

Door mijn angst voor de tandarts is het elke keer weer een gedoe om te gaan maar door dezelfde mensen worden geholpen scheelt het wel

goed en vakkundig geholpen

ik werd geholpen door ASKA, maar diestaat niet in de lijst van personen waardoor je geholpen wordt.

correcte behandeling

netjes

Nu niet zo goed

Altijd goed ervaringen.Maar wat is de afd tand techniek achteruit gegaan na dat jullie de praktijk daarvan in het gebouw hadden.Ik heb sinds een week een nieuwe prothese op implantaten boven en onder,Een groot verschil met mijn vorige,wat veel beter zat.Ik ga morgen 14 april terug.Ik hoop dat ze het ongemak weg kan halen,anders laat ik een second opinie doen.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!