Vriendelijk en efficient.

Vriendelijk en efficient

Goede ervaring Zeer professioneel

Fijne praktijk

Prettig en vakkundig

vriendelijk en vakkundig behandeld.

Zeer positief.

Goed en deskundig

Prima behandeling van mondhygiëniste. Zoals altijd op tijd, op een voor mij prettige manier.

Zeer fijne en zorgzame tandarts

Erg tevreden over Lara en assistente. Word goed verteld wat ze precies gaan doen en Tussendoor. Alles volledig pijnvrij geholpen.

Great

Great

Met aandacht voor de persoon, geholpen.

Bij de mondhygiëniste behandeld door stagiaire. Geassisteerd door ervaren collega die na afloop alles controleerde. Ik vind het fijn dat MTC hier aandacht aan besteed. Vorige keer werd ik behandeld met een soort zoutstraalmachinientje. Dit is tov het gedoe in mijn tandvlees, veel prettiger. Advies : plan voor mij maar n behandeling in met z’n apparaat. Wel jammer dat ik daarna ‘n half uur heb moeten wachten tot ik bij Jos werd opgeroepen. Was iets niet goed gegaan met het doorgeven!

perfect

Goede uitleg over wat er is en wat vervolg is Goed behandeld Vervolg afspraak is gemaakt

snel geholpen maar denk een tand te weinig getrokken

Prettig en vlot bezoek

De tandarts en assistenten luisteren goed naar mijn ervaringen en passen daar de behandeling op aan

Controle prima, schoon maken niet tevreden

Over de controle was ik erg te vrede (zoals altijd). Maar over het schoonmaken was ik niet erg teruggereden. Ook niet de assistente die ik normaal heb. Ze deed het erg ruw en ik had het gevoel dat ze maar 1 kant heeft gedaan. Ik heb nu al 1,5 week last van m’n tand vlees.

vriendelijk en deskundig

geen vraag is te veel of te moeilijk

Prima praktijk

Altijd vriendelijk en deskundig personeel.

Super geholpen

Kroon van kies ging kapot. Kon op korte termijn afspraak maken met tandarts. Met scan apparaat werd de pasvorm bepaald. De nieuwe kroon paste perfect.

Hele prettige ervaring

Jos is een hele fijne tandarts, die meedenkt in oplossingen voor mijn slechte gebit. Bespreekt alles duidelijk. Nog nooit een pijnlijke behandeling gehad. En ook nog nooit lang hoeven wachten in de wachtkamer. Ook Hero, de tandtechnicus is een prettige en kundige man. Hij heeft een prachtige partiële prothese gemaakt. Mooier dan mijn eigen gebit.

Goede tandarts en assistenten

Bij controle of behandeling word ik op mijn gemak gesteld en vakkundig behandeld.

Super geholpen vakkundig

Duidelijk aanpak! Nu nog afwachten op het eindresultaat daar is het nog te vroeg voor.

Professioneel, deskundig en vriendelijk

Tandarts Lara en rechterhand Michelle hebben mij perfect geholpen! Hulde het voelt als welkom onder zeer deskundige handen Bedankt

Vriendelijk en kundig personeel.

goed en vriendelijk geholpen

goede uitleg en fijn geholpen volgens afspraak

uitstekend

vriendelijk, duidelijk en efficient

Heel vriendelijk personeel

De wachttijden zijn meestal best lang

Kundig

Zijn zeer gespecialiseerd bij angst. Nemen rustig de tijd, leggen het goed uit

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!