Goed geholpen door Hero altijd oké

Ok

Top tand en mondverzorging

Altijd vriendelijk en perfecte behandelingen mogen krijgen voor ons hele gezin. Met name voor de kinderen een goede ervaring die stimuleert om je tanden ook zelf goed te poetsen.

Vriendelijk & professioneel

Iedereen is altijd erg vriendelijk & kundig en ik krijg goede adviezen als ik ergens om vraag. Er wordt de tijd genomen. De behandelruimtes zijn wel erg gehorig. Dus geen privacy.

Mijn ervaring was goed

Geen problemen

Leuke vakkundige mensen

Goed denken mee alles is bespreekbaar

Prima behandeling

Efficiënte afspraak: mijn vrouw en ik maken altijd samen een afspraak en dat is nooit een probleem.

Altijd goed en snel.

Tijdens mijn afspraak pakken ze alles goed op van ontvangst tot herhalingsafspraak inplannen. Tijdens de behandeling is het altijd duidelijk en snel.

Je wordt snel en professioneel geholpen.

vakkundig en vriendelijk personeel

Top deskundigen

Prettige sfeer, goede begeleiding, professionele medewerkers.

Fijne tandarts

Ik heb alleen ervaring met michael top tandarts

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijke mensen. Werken netjes, snel en goed

Fijne Tandarts en Assistenten!

Vriendelijk, vakkundig en altijd met een leuk gesprek!

Geweldig hoe deze tandarts en assistent op elkaar zijn ingespeeld!

Hele prettige communicatie, beschrijft duidelijk de stappen die genomen worden tijdens de behandeling.

Vriendelijk, goede uitleg

Niet lang hoeven wachten, was vriendelijk en gaf een duidelijke uitleg

Goede behandeling en niet onnodig foto’s maken om euros te scoren zonder aanleiding

Deskundige praktijk

Deskundige praktijk met een tandarts die je op je gemak stelt

Fijne praktijk

Goed geholpen

Mijn angst overwonnen en nu een mooi kunstgebit

Door ziekte gingen mijn tanden afbreken. Door angst voor de tandarts heb ik veel te lang gewacht om er echt iets aan te doen. Op aanraden van een collega bij MTC terecht gekomen en zij hebben me ECHT geholpen. Samen naar de beste oplossing gezocht en nu kan ik weer lachen, zonder mijn hand voor mijn mond te houden. Top.

Goed, zoals het behoort te zijn.

Snel, vriendelijk en vakkundige behandeling.

Vreemd dat ik een via een doorverwijzing en na diverse bezoeken nog steeds niet ben ingeschreven.

Altijd keurig geholpen l

Zorgzaam en duidelijke uitleg.

uitstekende zorg

Kon al snel terecht voor de drukplekken in mijn mond,

Deskundige met een goed luisterend oor

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!