Altijd goede mondhygiëniste

Altijd goede mondhygiëniste

Ze stellen je gerust

Door mijn angst ben ik jaren niet naar de tandarts geweest. Ik zei dat ik alleen nog zou gaan om alle tanden te laten trekken en een kunstgebit te nemen. Ik heb dit ook gedaan en ben blij dat ik nu weer kan lachen, zonder me te schamen voor mijn gebit. Dank jullie wel

heel fijn en gerust

Prettig

Redelijk

Best lang moeten wachten voordat ik geholpen werd. Behandeling verder goed.

Vriendelijk. Op tijd en kundig.

Was zeer goef

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, ze heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en haar advies was ook goed.

Vakkundige, vriendelijke benadering

Ik ben zeer tevreden zowel over Michael als over Brenda

Klantvriendelijk en kundig

Klantvriendelijk en kundig

Goede behandeling

Ik was blij dat ik me bij Mtc aan kon sluiten. Mijn partner Marijke van Zoest, geb. 10-7-1943 was bij U patiënt maar zij is helaas op 10 maart j.l overleden. Ik woon sinds 5 februari op haar woonadres maar helaas was het samenwonen van korte duur. Nogmaals dank

Vriendelijke mensen En goed begeleid

Keurige behandeling

Op een rustige ,vriendelijke manier geholpen

Fijn contact

Tandarts was er duidelijk met wat hij ging doen.

Wij zijn al jaren bij Jos van MTC komen er met heel het gezin en zijn onwijs tevreden over hoe we behandeld worden

Geen opmerkingen

Korrekte deskundige ervaring

Korrekte deskundige begrijpelijke uitleg en zo een goede ervaring

vriendelijk, vakkundig nooit klachten

Vlot en Goed geholpen

dat ik de laatste keer snel geholpen ben

deskundige behandeling

Goede deskundige behandeling door Hero

Fijne no-nonsense benadering, erg professioneel.

Altijd een fijne ervaring bij MTC Oosterhout. Je wordt hiet oprecht gezien, persoonlijke benadering, en goed geholpen. Zowel bij de orthodontie als bij tandheelkunde. De assistenten geven je een welkom gevoel.

Goed!!

Bang als ik binnenkom. Fijne begeleiding, door deze tandarts, er gaat heel veel rust van hem uit en gaat iedere keer vertellen wat hij gaat doen. Ook een fijne assistente.

Medewerkers zijn altijd even vriendelijk, nooit meegemaakt dat ze chagrijnig zijn!

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!