Hele positieve ervaring.

Na meer dan 15 jr niet naar de tandarts geweest te zijn ivm angst. Nu een hele positieve ervaring. Ze leggen alles heel goed uit en nemen de tijd voor je. Het gaat op je eigen tempo en je kan aangeven als het genoeg is. Tandarts Michael en de assistente zijn echt toppers.

Ik ben 5 minuten binnen geweest.

Neutraal

Ook even luisteren wat de klant te melden heeft en gerichte oplossing vinden, maar niet afdoen dat het goed komt.

Zoals altijd keurig op afgesproken tijd geholpen.

Gecontroleerde consult, tot over een half jaar.

Geen klachten, extreem goede zorg

Michael is een uitzonderlijk betrouwbare en effectieve tandarts. Ik heb geen redelijke opmerkingen op het functioneren van hem en de rest van het team bij TMC, en vertrouw dit team (uit lange en tevreden ervaring) een volle 100% met mijn dentale gezondheidszorg. Enige constructieve opmerking is dat deze praktijk (terecht) omkomt in het werk, waardoor de tandartsen vaak enigszins overbezet zijn. De zorg is uitmuntend zelfs gegeven deze context.

Klantvriendelijk, snel, adequaat en professioneel.

Ik vind de praktijk héél prettig. De sfeer is ontspannen, de behandelingen worden besproken en uitgelegd. Ik ben al jaren tevreden en beveel MTC ook graag aan bij vrienden en kennissen.

Gewoon prima.

Professionele en aardige medewerkers en snelle service.

Goed en zorgvuldig

Goed hoor

Top tandarts

Tja met mijn toch wel ik kom liever niet dan wel stelt de tandarts mij iedere keer weer op mijn gemak net als haar assistente

Snel geholpen

vakkundig

Hero is als tandtechnicus zeer kundig en patientvriendelijk. Ben al vele jaren onder behandeling bij hem. Ditzelfde geldt ook voor Sandra de Wildt

Vakkundige mensen die hun vak goed beheersen.

Als je er komt met een probleem proberen ze het altijd klantvriendelijk op te lossen, met voor de klant de beste oplossing.

Verhelderend

Ze stellen me altijd op m’n gemak en mijn vragen zijn weer goed beantwoord.

zeer positief

zeer positief

Helemaal tevreden

Bianca is zeer kundig. Heeft de modernste apparatuur. Ze is heel vriendelijk en meedenkend. Ik ben 100 % tevreden !!

Heel fijn en professioneel behandeling.

Een uitstekende professional. Ze heeft oog voor de klant en werkt zeer zorgvuldig.

Vriendelijk goede uitleg wat ze gingen doen

Heel tevreden

Vakkundig personeel

Eerst bij Sandra en daarna bij Jos geweest en dit zijn mensen met vakkennis! Altijd heel vriendelijk!

Nvt

Aandacht en professionaliteit

Er wordt goed geluisterd bij eventuele klachten aan het gebit en professioneel gehandeld.

Vertrouwen in de tandarts

Ik heb altijd veel gedoe gehad met mijn tanden en ben al bij veel tandartsen geweest. Wat ik enorm fijn vind aan deze tandarts, is dat ik erop vertrouw dat hij ten eerste het beste met mijn gebit voor heeft en ten tweede heel kundig is.

Na eerst een snelle verplaatsing van de afspraak, een prima controlebeurt zoals altijd.

Was voor de tijd aan de beurt. Nieuw gezicht qua assistent. Prettige, vriendelijke assistente. Persoonlijke aandacht. Al jaren dezelfde tandarts.

Ik heb nog niet veel behandelingen gehad maar tot nu toe gaat alles goed.

Mijn ervaring is tot op heden goed.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!