Snel en correct geholpen

super

snel en goed geholpen

Top geholpen

Heel fijn geholpen

Altijd is er tijd voor overleg. Er wordt met je meegedacht en advies gegeven. Tandarts Jos zal alles doen om je gebit te behouden. Je wordt altijd op de afgesproken binnengeroepen. Heel fijn team.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Door iedere aan te bevelen

Personeel heel vriendelijk, goede uitleg wat ze gaan doen. Nazorg is ook prima je kunt bij klachten snel terecht

Vriendelijk, kundig en heel attent personeel, rustige atmosfeer!

Fijne mondhygiëniste

Linda is een fijne mondhygiëniste

Complimenten

Zeer vriendelijk en deskundig, bedankt

Gezellig en zorgvuldig

Zie boven

Geweldig goed

Professioneel, vakkundig, gezellig, rustig

Communicatie laat te wensen over.

Er zou een harde laag op mijn gebit komen. Toen ik bij Hero was, zei hij dat het een nieuwe zachte laag werd, omdat de harde nog niet mocht van de verzekering. Ik wilde geen nieuwe zachte laag, dus had ik voor niets vrijgenomen van het werk om naar jullie te komen. Dit had beter gecommuniceerd kunnen worden mijn inziens. Verder kreeg ik te horen dat ik na mijn definitieve gebit, een klikgebit krijg. Hierover is nooit wat gezegd en dit wil ik ook niet! Verder vond ik het genant dat op de dag van trekken ( boven en onder) je hierna met een bebloed gezicht door de wachtkamer naar huis gaat.

Fijn en behulpzaam

Gelukkig kon ik net voor mijn vakantie terecht en werd ik door een collega van mijn vaste tandarts, heel fijn geholpen. Samen met de assistente werd mijn behandeling stap voor stap besproken.

Goed geholpen, vriendelijke mensen.

Goede zorg, goede advisering. Lieve tandartsen en Mondhygienisten. Ik moet wel zeggen: de balie bij binnenkomst is erg hoog, waardoor je de medewerkers amper ziet. Geen goedemorgen, lastig contact mee te krijgen. Komt wat arrogant over (terwijl ze misschien heel lief zijn)

Professionele behandeling

Professioneel, vakkundig, gezellig, duidelijk

Goede servicr

Vriedelijk

Definitieve prothese

Onlangs mijn definitieve prothese mogen ontvangen, deze past niet geheel correct de oorzaak is te weinig bot opbouw in de kaak. Afspraak gemaakt bij de inplanteloog voor de volgende stap te ondernemen. Bezoek bij de inplanteloog te horen gekregen dat er voldoende bot op bouw is voor een passende prothese. En dat er geen implantaten benodigd zijn. Advies gekregen om naar Hero te gaan voor de nodige aanpassingen.

Geweldig meegedacht.

Geweldig meegedacht.

Prima ervaring en fijn geholpen.

Moet ik naar de tandarts of mondhygiëniste? Dat is altijd de vraag. Vanwege de lange tijd tussen plannen en de feitelijke afspraak is niet altijd duidelijk wie de behandelaar is. Handig om dat even te vermelden in de herinneringsmail! De behandeling is altijd prettig, respectvol en de patient wordt op de 1e plaats gezet. Het gaat snel en efficient en dat is prettig. Geen geneuzel, gewoon goed behandeld, met de nodige tips voor het verzorgen van het gebit. Kortom, gewoon goed! 2 verbeterpunten: a. Aanpassing in het automatische systeem van herinneringen. Wie? b. Stoelen zijn erg ongemakkelijk als je helemaal plat moet liggen.

Uitermate tevreden over de professionele en klantvriendelijke werkwijze

Ik had een grote angst voor de tandarts. Door de vriendelijke begripvolle en kundige werkwijze ga ik weer naar periodieke controles en onderga ik behandelingen.

Prima en snel geholpen.

Geen aanvullingen.

Fijn geholpen

Fijn geholpen heel aardig

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!