Persoonlijk en kundig contact

Flexibel in planning, oog voor de mens.

Relaxt en vakkundig

Goede en vakkumdige behandeling gehad

Goed, maar ook de mondhygïeniste was heel erg goed.

Veel aandacht aan geschonken

Deze keer werd er veel meer aandacht aan geschonken, O.a nameten ,tandsteen verwijderen,polijsten en beter nagekeken alles.

Professioneel en vriendelijk

Altijd zeer vriendelijk en deskundige behandeling

Na jaren angst voor de tandarts eindelijk de stap gezet om mijn gebit onder narcose te laten trekken. Alles ging snel vanaf de intake tot aan de behandeling, in zes weken is alles geregeld. Had dit veel eerder moeten laten doen. Kan het iedereen aanraden die ook angst voor de tandarts heeft.

Goede ervaring.

Goede- vriendelijke en deskundige mensen die hier werken.

62.50 euro voor een kwartier vind ik veel geld ,dus te duur

Te duur voor 15 minuten

Snelle spoed afspraak en prima behandeling

Snelle spoed afspraak en prima behandeling

Altijd op tijd met vriendelijke en goede behandeling

Zie boven

Prima behandeling en rustig.

Prima behandeling en rustig. Vriendelijk personeel (Brenda) en goede uitleg.

prima geholpen

Hoi ben tot nu toe geweldig behandeld hoop dat ook op 14 Augustus te zeggen wanneer ik voor het eerst behandeld wordt heb er wel vertrouwen in

Goeie tandarts kom er al jaren met mijn gezin

Stelt je op je gemak neem de tijd en doet heel goed zijn. Werk

GRANDIOOS

PREYYIGE BEHANDELING

Duidelijk

Duidelijke in uitleg wat er voor-na en tijdens de behandeling gebeurd.

Ervaren vriendelijke mensen!

Ervaren vriendelijke mensen!

Goed advies ontvangen

Een uitgebreid en duidelijk advies/intakegesprek gehad

Graag meer informatie, toelichting.

Goedenavond meneer mevrouw ik heb al mijn tanden in het ziekenhuis laten trekken op 22-6-2025.De,chirurg heeft het nood gebit direct er in geplaatst. En ik ben van de week bij Mtc geweest bij Bianca en ik moet over 4 weken bij haar Terug komen Wanneer krijg ik mijn originele gebit??? En voor mijn ondergebit met een klik prothese??? Graag een reactie want met dat onder gebit daar kan ik niet fatsoenlijk mee eten. Groetjes van AJWH MOMMERS.

Van kiespijn naar geluk

Na een hele nare ervaring met kiespijn, snel geholpen met een pijnloze wortelkanaalbehandeling en binnen een dag weer pijnvrij. Aardige en kundige mensen.

Altijd goed geholpen

Altijd even vriendelijk en kundig. Nooit lange wachttijden

Onpersoonlijk, pijnlijk en geen consent.

Ik had met name het gevoel door de arts gewezen te worden op mijn tekortkomingen (zolang niet geweest, u verzorgt uw mond niet goed!). Het geval wil dat ik wel maar bij een andere specialist was geweest maar inderdaad niet jaarlijks. Na het bezoek ging er direct een bericht naar de tandtechnicus dat ik net bereidwillig was de adviezen op te volgen terwijl hij mij niet op de financiële consequenties had gewezen en ik dus bedenktijd nog had om een foto te laten nemen en een afspraak bij de mondhygiënist. De assistente was daarbij wel behulpzaam. Het onderzoek was naar mijn idee onnodig pijnlijk De naam van de arts staat niet vermeld en heb ik niet onthouden. De negatieve aanbeveling geldt alleen voor de arts.

Ik ben heel bang, en dan vooral de verdovings spuiten.De laatste keer dat dat moest gebeuren heeft de assistente mij gerust gesteld wat mij goed heeft geholpen. Hoop dat wanneer het weer nodig mocht zijn, er dan weer aandacht aan word besteed.

Vriendelijke, geduldige en correcte behandeling.

Fijne tandarts

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!