Heel prettig

Hendrike Landman is al jaren mijn uiterst deskundige en prettige tandarts.

Attent en vriendelijk

Attent en vriendelijk

Goed geholpen door de assistente

Behandeling is top goede advies gegeven maar voor een vervolg afspraak was er geen plaats voor een behandeling in september en ook niet in oktober wel jammer al meer dan 40 jaar klant Gr Ramautar

Professioneel en sociaal.

Prettig.

Vakkundig

Hele lieve tandarts en assistente die luisteren en rekening houden met angst.

Zeer goede tandarts.

Altijd goede ervaringen. Behulpzaam en vriendelijk.

Erg fijne ervaring.

Zeker een aanrader.

Zeer vriendelijk en kundig geholpen!

De mondhygiëniste stelde me goed op mijn gemak door gewoon even een praatje te maken. De behandeling verliep vervolgens prima!

Wel goed, maar wel jammer dat een gebitsreiniging niet in één afspraak kan.

Prima, zoals altijd

Prima geholpen, zoals altijd

Heel deskundig en vriendelijk.

Zie boven.

Hendrike for president!

Keurig op tijd, enthousiaste ontvangst, duidelijke uitleg en komt met oplossingen

prima zoals altijd

ok!

Deskundig

Prima geholpen,vriendelijk

Probleem opgelost

Heel vriendelijk geholpen voor een wortelkanaalbehandeling. Na veel pijn uiteindelijk prima verholpen. Viel echter wel stijl achterover van de kosten. Als ik dat van te voren had geweten had ik een implantaat genomen!

Erg tevreden

Behandeling prima en een heel aardige mondhygiëniste! Vroeger zag ik op tegen een behandeling, nu kijk ik er naar uit.

Serieuze tandarts. Heb er vertrouwen in!

Prima!

Prima timing, vriendelijk, prima behandeling

Heel prettig

Ik word gezien als cliënt. Contact is erg fijn en ik ervaar vakvrouwsschap. Dit op basis van wat ik ervaar aan de balie en in de behandelkamer van mijn eigen tandarts. Over de anderen kan ik natuurlijk niets zeggen

goede sfeer

Dat is serieus word genomen, aandacht hoe het gaat. Je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Fantastisch!

Er bleek nog een onsteking te zitten aan een al behandelde kies. Sylwia heeft al het oude vulmateriaal weten te verwijderen en opnieuw opgevuld. Super goed geholpen!! Ben heel blij met het resultaat!

Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen

Een bezoek aan de tandarts zie ik altijd een beetje tegen op. Door de vriendelijkheid van tandarts en assistentes voelde ik mij snel op mijn gemak.

Ik mis de dialoog.

Met Van Nuchteren had ik altijd een prima gesprek over hetgene wat ze deed en ze gaf ook altijd advies.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en goed geholpen door iedereen.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde