Prettige tandarts

Word goed geholpen Het word goed uitgelegd wat ze gaat doen

Positief en personeel met kennis

Zie bovenstaand

Goede behandeling en deskundigheid prima

Zeer deskundige behandeling en vervolgafspraak.

Deskundige en persoonsgerichte hulp.

Prettig contact. Belangstelling voor mij als persoon. Geeft op een aardige manier adviezen.

Had een afspraak bij mevr. Landman. Vrouwelijke collega had door omstandigheden (niet verschijnen cliënt) ruimte om mij te behandelen en mevr. Landman te ontlasten. Prima behandeling; kwam voor controlebeurt.

Met een glimlach naar huis

Een vriendelijke ontvangst door tandarts Andrea. Daarna werden op een heel zorgvuldige en attente manier de werkzaamheden gedaan.

Goed geholpen

Professioneel

Goed als altijd

Vlotte behandeling na afspraak

Deskundig, vriendelijk en eerlijk

Preventief advies, vriendelijke benadering, ontspannen sfeer.

Goed geholpen

Er was een stukje van mijn hoektand afgebroken. De tandarts en assistente waren vriendelijk. De reparatie deed geen pijn zonder verdoving. Was snel klaar. Kreeg ook nog advies.

Je voelt je gelijk op je gemak ondanks mijn angst

Vakkundig, vriendelijk, schoon, stellen je op je gemak, verkopen geen praatjes en respekteren jouw angsten. Prima plek!

De tandarts houdt heel veel rekening met de patiënt, als je angstig bent hoef je dit niet keer op keer weer aan te geven en dat is super fijn, elke stap die wordt genomen wordt aangekondigd. Deze tandarts is super vriendelijk en niet geheel onbelangrijk hij verstaat zijn vak zeer goed.

Stralende lach

Het was weer een feestje, samen met Max en Marijn. Om de beurt in de stoel, zonnebril op voor het felle licht zodat de tandarts haar werk kan doen. Zodra ik aan de beurt ben mogen de jongens wat leuks uitzoeken omdat ze zich zo goed hebben gedragen. Alle drie zonder problemen, gepolijste tanden en een lach weer huiswaarts.

Zoals gewoonlijk, prima geholpen, ondanks dat ikzelf te laat was

Zie boven

Geweldige behandeling

Ik was heel zenuwachtig ,maar ze hebben me gerustgesteld en heel lief behandeld.

Fijne tandarts

Ik raakte onverwacht naar de tandarts. Mijn eigen vaste tandarts zat vol dus naar iemand die ik niet kon. En ik ben zo bang van een tandarts dus ik was erg nerveus. Heb dat ook verteld en ze was begripvol, geduldig en vriendelijk. 2 november terugkomen voor een vulling. Het is niet zo dat ik nu juichend naar haar toe ga maar iig iets minder gespannen.

Super goed en fijn geholpen

Fijne bejegening, veel vragen tussendoor of het goed ging etc. (I.v.m. angsten)

Al jaren een goede kontrole.

Prima behandeling door mondhygiëniste

Uitstekende behandeling en goede uitleg

Hoefde niet te wachten

Maandag gebeld voor een afspraak en kom dinsdag alkomen. Super snel dus

Vriendelijkheid

Op tijd opgeroepen en goed geholpen bij mondhygiëniste

Goed geholpen en advies ook prima zie jullie in februari weer.

Vlot

Als je op tijd komt hoef je meestal niet lang te wachten en dat is fijn vooral als je nog een afspraak hebt.

Niks op aan te merken!

prima, kundig en vriendelijk.

Vriendelijke medewerkers en leuke sfeer.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde