Heel secuur naar alles gekeken en goed uitgelegd wat erwaarom aan de hand is.

De tandarts heeft goed uitgelegd waarom we welke preventieve dingen muren doen of in de gaten houden.

Wachttijd te lang, verder uitstekende tandarts

Zie bovenstaand

Rene de Jong heeft goed werk afgeleverd

Goed en prettig geholpen.

Voor tandarts begrippen prettig om naar toe te gaan

Deskundig en vriendelijk

Aardige mensen.

Aardige mensen. En de behandeling was ook niet vervelend

Goed geholpen, prettig contact

Zie hierboven

Zeer vriendelijk personeel

Heel aardige en behulpzame zorgverleners, ik voel geen angst meer als ik naar de tandarts ga.

Prima geholpen

Ze was erg vriendelijk en vertelde netjes wat er ging gebeuren.

Vakkundig en serieus en meedenkend

Zie bovenstaande

zie hiervoor

Goede service en belangstelling

Belangstelling voor persoonsleven, gezondheid. Vriendelijk. Openhartig. Eerlijk. Goede gebitsverzorging en uitleg.

Mijn bezoek was een prettige ervaring.

Vriendelijke mevrouw.

Geholpen door klantvriendelijke stagaire

Was erg druk . Dus de twee jaarlijkse controle werd door stagaire gedaan . Anders zou het erg uitlopen. Vond het wat snel gaan en minder grondig dan normaal geen tandsteen enZ. Maar heb er geen verstand van dus zal wel oké zijn. Normaal erg tevreden.

prima ervaring bij Kraan

Tandarts Landman is vriendelijk en kundig. Ook bij aankomst goed ontvangen

Vriendelijk en kundig personeel.

Goede communicatie en fijn geholpen.

Zeer tevreden.

Word goed voor gelicht .

Vriendelijke tandheelkundige

Kom hier al jaren. Word altijd prima behandeld!

Vakkundig personeel

Je wordt prettig geholpen, wordt verteld wat de behandeling inhoud

Altijd vriendelijk en oprecht

Professioneel en persoonlijk behandeld en tewoord gestaan. De praktijk is altijd netjes en schoon. De mensen altijd vriendelijk.

Geduld

Ik was erg blij met deze nieuwe tandarts, slechte ervaring met de hemdijk waar ik was geweest, slecht bevallen, zij heeft mij weer met alle geduld op mijn gemak gesteld

Zoals altijd een prima bezoek!

Mijn controle afspraak was keurig op tijd. Voorafgaand informeerde Mevr. Landman of er veranderingen waren wat betreft mijn gezondheid en of ik ook klachten had over mijn gebit. Gebit gecontroleerd en wat tandsteen verwijderd, helemaal prima!

ik ben zeer goed geholpen

de balie prima de mondhygieniste prima

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde