Vriendelijk, deskundig en snel

Fijne medewerkers met kunde en een lach

Goed, duidelijk, vriendelijk en professioneel

Zowel de tandarts als de assistente waren vriendelijk en legden duidelijk uit wat er ging gebeuren

Prima leuke en professionele tandarts

Vriendelijke en professionele behandeling

Vriendelijk , rustig , duidelijk , informatief .

Nvt

De tandarts gaf alles aan wat ze deed en ging doen

Een fijn en kundig team tandartsen en mondhygiënisten

Snelle hulp bij tandheelkundige problemen,en erg kundig en behulpzaam team.

Alles ging volgens planning

Goede behandeling bij Wemke

Goede ontvangst bij de balie

Zorgvuldige uitleg en behandeling .

Vriendelijk en goed uitgelegd

Ik kreeg goede uitleg over de behandeling . Receptionistes zijn vriendelijk.

Goed geholpen

Ondanks dat de voorgaande afspraak behoorlijk was uitgelopen nam Nynke de tijd voor mij zonder te haasten. Heel fijn en ze is een geweldig fijne mondhygiëniste. Margot is een fijne tandarts. Rustig en vriendelijk.

Deskundige tandarts

De tandarts werkt nauwkeurig en legt alles prima uit, daardoor ik ontspannen kon liggen in de stoel.

Gert is top!

Gert is top!

korte wachttijd en snelle behandeling

positief

Erg goed

Ik werd erg goed geholpen en netjes alles uitgelegd gekregen

Goed geholpen en deskundig advies

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van de tandarts. Hoop hier nog jaren plezier van te hebben.

Altijd goed

Mijn zoontje was voor het eerst mee, tandarts neemt daar echt de tijd voor. Verder altijd goed

Goed geholpen in een korte tijd.

Ik wordt altijd prima geholpen. Er wordt goed naar mij geluisterd en met mij meegedacht.

Wietske heeft het weer heel goed gedaan

Mijn ervaring was deze keer erg slecht!!!

Normaal gesproken is mijn ervaring prima. maar deze keer was het ronduit slecht. Mensen die op de administratie zitten, moeten zich niet bemoeien met mijn medicatie (overzicht), dat is iets voor de behandelaar. en die is daar voor opgeleid!!Daarnaast vond iemand van de Bali het nodig, om over een rekening te beginnen, die ik nog niet eens in huis had!! en die ook zeker onterecht was!! Gelukkig heeft mijn mondhygiëniste de zaak tot een goed einde weten te brengen! mijn dank daarvoor.

Op tijd en vakkundig geholpen

Mondhygiëniste en tandarts direct na elkaar zodat ik vlot weer voor een half jaar klaar ben.

Zowel als bij de telefoonniste als bij de hygiënisch behandeling prima bevallen.

Ze legde me alles goed uit. Ze luisteren ook goed na me. En kijken met mij mee hoe dat aangepakt kan worden. Dat geeft mij wel goed gevoel. Dus ik vond heel goed gaan.

Geweldig, relaxed en zeer kundig

Naar de tandarts gaan is geen hobby, laten we wel zijn. Maar dankzij onze tandarts hebben mijn kinderen, noch wij enige angst. Je wordt zeer vriendelijk, kundig en hartelijk ontvangen en geholpen.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde