Eindelijk het gevoel dat ze met me mee dachten naar een mooie oplossing. Dus heel blij. Want dacht dat er niks mogelijk was. Maarten en assistent hebben me super geholpen. Blij mens hier. Vriendelijke groet, Marijke Reekers

Snel geholpen

Had een ontsteking bij een kies. Kon direct de volgende dag worden geholpen.

Prettige en relaxte controle

Margot nam eerst de tijd om even ern praatje te maken. Controle deed ze rustig en beheerst. Vertelde ook wat ze ging doen.

Professioneel en betrokken

Goed en vriendelijk geholpen

Rustig behandeld en duidelijk uitleg gegeven wat hij doet en wat er aan de hand was.

Korte wachtijd, gemakkelijke afspraken (balie). Top mondhygienistische behandeling (met humor)

Ben direct en vlug geholpen

Kon dezelfde dag nog terecht toen mijn vulling eruit gevallen was. Daar was ik erg blij mee.

Prettige persoonlijke benadering

Evenals vorige keren ook nu een goede controle. Uitleg helder, tijd om eventuele vragen te stellen en er werd geluisterd en gekeken naar de benoemde klachten

Een hele fijne afspraak

Super geholpen en goede uitleg

Goed geholpen

Erg tevreden

Een implantaat is nooit fijn. Maar alles is soepel, pijnloos en met duidelijke communicatie verlopen. Heel prettig!

toppers met elkaar en voor de personen in de stoel!!!

We moesten half uur wachten maar de tandarts deed haar best en was opgewekt en vrolijk dat we er nog waren. Ze is echt een aanrader.

Heel vriendelijk

Luistert goed naar je. En ook voor kinderen is ze heel lief. Probeert ze echt gerust te stellen.

Aandacht en professioneel

Kundig en vertrouwd

Tandarts Landman heeft weer prima werk gedaan. Grondig en vakkundig een controle uitgevoerd

Fijne tandarts

Fijne mensen

vakkundig en plezierig

zie boven

Voortreffelijk bediend

Ingenomen met zeer vriendelijke benadering en deskundig handelen!

Goed en pijnloos geholpen

De verdoving duurde wel erg lang. Had om 11:30 een afspraak en zou een paar uur duren, echter de verdoving was om 19:15 uitgewerkt.

Gerda is top..

Gerda is goed in haar vak. Wat ook helpt is dat zij rustig en overwogen haar gang gaat. Waardoor ik enigszins relaxter in de stoel lig.

Duidelijke uitleg

Er moest een vulling worden vervangen en er werd duidelijk uitgelegd welke stappen gedaan moesten worden, wat erg prettig was.

Goed verzorgt duidelijke uitleg

Vriendelijk Deskundig

Fijne behandeling

Goede behandeling gehad.

Prima, aandacht voor mijn vragen en overleggen

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde