Vriendelijk behandeld.

Heb best wel angst voor een behandeling. Maar bij Wietske niet. Blij met haar.

Heel fijn en proffesioneel geholpen

Zowel mondhygieniste als tandarts betrokken, kundig en proffesioneel.

Is goed.

Het was een aardige mondhygiënist. Vlot en goede uitleg. Gewoon een prettige ervaring.

Wederom prima.

Goed op tijd, nette behandeling, duidelijke en heldere communicatie.

geen klachten

Helemaal goed en volgens verwachtingen

Zie vorige regel.

Prettige behandeling

Er werd steeds goede uitleg gegeven van wat er gebeuren ging.

Snel en zorgzaam

Je hoeft nooit lang te wachten bijna altijd op de afgesproken tijd aan de beurt. De behandeling wordt met zorg en geduld uitgevoerd

Goed geholpen

Heel goed geholpen. Lag alles goed uit wat ze ging doen Zeer te vreden.

Blij met mijn tandarts

Al jaren bij Hendrike naar volle tevredenheid. Voor mij geen ander

Goed en vakkundig geholpen

Goed vakkundig en snel geholpen

Ben erg fijn geholpen

Ben erg fijn geholpen, erg vriendelijk personeel

stipt op tijd

Een sympathieke, cliënt vriendelijke en doortastende tandarts

Het was de eerste kennismaking met deze voor mij nieuwe tandarts. In mijn beleving een sympathieke, cliënt vriendelijke vrouw, die doortastend te werk ging.

Goed tot nu toe.

NVT

goed geholpen,wel hoge rekening

zie boven

Goede jonge tandartsen met de huidige technieken

Erg tevreden over Rene, onze tandarts. In omgang met ons, maar ook met onze kinderen zeer geschikt! Erg professioneel en vakbekwaam. Fijne tandarts!

Prima zorg

Prima!

Prima snelle hulp

Mijn tand was afgebroken en ik kon meteen geholpen worden. Ziet er weer mooi uit, ik kan weer lachen. Grote dank hiervoor.

Onnodig heel erg veel pijn

De tandarts heeft een dopje uit mijn implantaat moeten draaien om een scan te maken, maar vervolgens kreeg ze het schroefje er niet meer terug in. Schroefje lag achter in mijn keel onder de het liet vallen etc etc vervolgens zet ze de schroef er in maar dat leverde direct veel pijn op. Op maandagavond (3 dagen later) valt de schroef er uit op dinsdagochtend zit ik bij de mondhygiëniste. Die gaat er aan prutsen maar krijgt de schroef er niet in. Dit deed al heel zeer vervolgens wordt de tandarts er bij gehaald en die gaat grof en lomp de schroef er in draaien, ik ging door het plafond van de pijn, ik ben nadat ze klaar was huilend naar huis gereden. Vervolgens 3 keer gebeld over de pijn maar ik moest “maar even doorbijten” zei de assistente. Heb 3500 mg paracetamol moeten slikken om het dragelijk te houden, vervolgens de dag er na weer terug naar de praktijk, foto’s laten maken, blijkt dat de schroef er niet goed in zat. Dus alles kon weer op nieuw. Wat een prutsers

Als ik naar de tand arts moet had ik vroeger altijd stress maar bij hendrike landman is het altijd goed en ontspannen !!!!

Vlotte behandeling en rustige benadering

De mondhygiëniste was vriendelijk, professioneel en nam de tijd om alles uit te leggen. Ze vertelde duidelijk wat ze ging doen en gaf handige tips voor het verbeteren van mijn mondverzorging thuis.

goed en deskundig gehoplen

goede uitleg van wat er ging gebeuren en op de dag dat ik belde dat er een stukje van de vulling was afgebroken was er al plaats voor me. Echt Top !

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde