Snel geholpen

Prima geholpen

redelijk positief

positief

Gerda is erg betrokken en goed in haar werk Dank je wel

Ondanks mijn angst, vertrouw ik erg op Gerda en maakt mijn bezoek minder spannend..

super teamwerk & een super resultaat

Zowel receptionisten, assistent als de tandarts zijn klantgericht, deskundig, meedenkend, vriendelijk. Een dikke pluim!

A

fijne aller leafste toskedokter!

Goed geholpen. Vriendelijk. Deskundig.

Vriendelijk, accuraat en kundig

Aardig en kundige hulp,

Er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Is prima

Fijne kundige tandarts

Rustige omgeving en ze stellen ze gerust als je op de stoel ligt en vertellen wat ze gaan doen. Dat is een goed gevoel.

Kundig en vriendelijk

Goed, rustig en zorgvuldig

Op een goede rustige manier wordt je benaderd. Er word tijd voor je genomen.

Positieve ervaring

Goede behandeling

Goede behandeling met duidelijke uitleg

Prima geholpen en je hoeft nooit lang te wachten!

Uitstekend, heel rustig en begripvol

Alles wat er gebeurde werd verteld en alles ging heel rustig

kundig en prettig consult

Mijn ervaring bij de tandarts Postma is altijd met een goede uitleg/advies over de status van het gebit.

Geruststellend

Ik ben best wel angstig voor de tandarts. Ik voel me hier fijn, wordt gerustgesteld en voel me gezien/gehoord. Er wordt rustig de tijd genomen.

Vriendelijk en vertrouwd

Natuurlijk zijn er leukere uitjes dan naar de tandarts gaan... Maar door de grote deskundigheid en fijne benadering bij Kraan zijn onze tandartsbezoekjes altijd een goede ervaring. Ook voor de kinderen. Heel fijn!

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke medewerksters aan de balie die netjes nieuwe afspraken met je inplannen of al je vragen beantwoorden!

Lastig probleem, moeite voor genomen

Mijn probleem is lastig, maar Hendrike heeft duidelijk moeite gedaan om de beste oplossing te vinden en doet dat nog steeds. Het probleem is nog niet helemaal opgelost, maar het gaat de goede kant op!

fijne, persoonlijke behandeling!

fijne, persoonlijke behandeling

Kundig en vriendelijk.

Al jarenlang een vertrouwde en kundige mondhygiëniste.

Gewoon prima.

Gewoon prima.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde