Ervaring is goed, maar zou liever mijn vaste tandarts Gert weer hebben. Ook hebben jullie mijn naam foutief geschreven. Mijn naam is Rigtje en niet Richtje

Vriendelijk en duidelijk

Ik vertrouw op de professionele kennis, lastig om daar wat van "te vinden".

Fijn dat ik dezelfde dag nog geholpen kon worden

Prima deskundig geholpen met een goede overdracht naar eigen tandarts welke mij gebeld heeft na enkele dagen

Geweldig en leuk behandeld

Je wordt op een geweldige manier gerustgesteld

Prima en accuraat

Naast de gewone controle even overleg gehad over medicatie gebruik. Tandarts wist gelijk waar het over ging en gaf goede adviezen.

Uitstekend!

Erg prettig. Zins lange tijd weer naar de mondhygiënist geweest en dit was een zeer prettige ervaring. Ik had weer 100 vragen en die zijn allemaal beantwoord. Wat een leuke vrouw! Hier kom ik zeker nog eens bij terug!

Prettige praktijk

Fijne tandarts en mondhygieniste

Prima en correcte behandeling zeer tevreden.

Zeer tevreden over deze tandarts, geeft je een vertrouwd gevoel.

Een enthousiaste tandarts !

geen zin

Supervriendelijk en deskundige tangarts!

Denkt met je mee, vertelt wat ze doet, is rustig en dat komt heel deskundig over waardoor ik me op mn gemak voel!

Onstabiel in behandelaars

De behandeling was goed. Maar het wisseld nogal van behandelaar. Telkens opnieuw heb ik een andere tandarts. Dat vind ik niet zo fijn eigenlijk. Zodat ik nooit weet wie mijn tandarts is als daar naar gevraagd wordt. Net als de laatste keer, ik zou niet weten wat zijn naam is.

Goede services

Zeer vakkundig geholpen.

Vriendelijk deskundig

Patiënt wordt geïnformeerd tijdens de behandelingproces.

Klantvriendelijk, prettig, deskundig

De dames van de receptie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Tandarts Sylwia is geweldig. Ik heb vertrouwen in haar, ze is heel persoonlijk hartelijk. Geeft goede uitleg en/of advies.

zorgvuldig

Een zorgvuldige en grondige controle

Verliep helemaal prima. Mooi op tijd. Zeer tevreden.

Uitstekende tandheelkunde

Vakkundig geholpen, geen wachttijd

Klantvriendelijk, deskundig, hulpvaardig

De behandeling door mijn tandarts verliep op tijd, deskundig en vooral klantvriendelijk

Ik vind het leuk om naar de Willemstraat te gaan.

Vriendelijke balie en mevrouw Landman is een vriendelijke en kundige tandarts!

Zeer correcte behandeling

Vriendelijk, en je hebt het gevoel dat men de tijd voor je neemt.

goed,

Vertrouwd ontvangen. gaf een goed gevoel. Vriendelijk en zorgzaam personeel die de tijd voor je nemen. Top, MVG.

Een prettige ervaring

Geïnteresseerd bij binnenkomst. Weer een duidelijke uitleg van behandeling Daarna een vlotte behandeling

Deskundig en vriendelijke behandeling

Idem

Goede besteding van " wachttijd" doordat ook de mondhygiëniste beschikbaar was in de "wachttijd". Geen wachttijd en geen aparte afspraak te hoeven plannen. prima!

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde