Keurige half jaarlijkse controle

VriendelijVriendelijk ontvangst Neemt de tijd...

Was prima

Vriendelijke en deskundige mond hygiëniste.

Ontzettend tevreden!

Al bijna mijn hele leven bij dezelfde tandarts, waar ik echt super tevreden over ben! Zo lang deze nog bij Kraan blijft werken, blijf ik er ook :) Overigens ook diep respect voor de dames achter de balie, super klantvriendelijk en altijd met een glimlach!

Een lang consult.

De tandarts kwam onervaren en onzeker over. Ze deed goed haar best, kreeg hulp en tips van andere collega's. Ze is lang bezig geweest. 2 uur en 15 minuten. Ik heb nog een zere lip na de behandeling. Op de avond na de behandeling ging tijdens het poetsen de tijdelijke kroon, plat stukje, er direct af. Ik merk dat hierdoor ik toch wat onzeker word of de hele actie wel goed komt. Begrip en geduld dat iemand het moet leren. Voor mij is het financieel een grote investering, wil wel graag dat het goed komt.

Heel goed

Rustig aan ivm kokhalsreflex.

Vriendelijk en correct

Mijn ervaring met Hendrike Landman zijn als altijd heel goed. Vriendelijk en uiterst behulpzaam.

Prima tandartsen

Prima tandartsen, doen erg hun best om Nederlands te spreken, maar toch versta ik het niet goed. Vind het lastig om steeds weer te vragen wat ze bedoelen, omdat ze zo hun best doen, maar snap weinig van de voorlichting en adviezen die ze geven.

Snel geholpen, vriendelijke medewerkers!

Vriendelijke jonge vrouw. Geeft goed aan wat ze gaat doen. Handeling in en rondom mond is prettig; niet te ruw en niet te ruig. Geeft goed advies. Ik was er maar kort. Dit heb ik ervaren. groet

Lief voor kinderen, geduldig. Dus tevreden.

Snelle en pijnloze behandeling

Ik vond het een prettige ervaring. Normaal erg gespannen voor de tandarts, maar dit keer ging het top.

Goed geholpen

Snelle controle en wat tandsteen verwijderd.

X

X

Professioneel, empathisch en vertrouwen.

Vol vertrouwen geef ik me over en ben uiteindelijk in staat om mijn angst te overwinnen.

zeer prettig

leuk gesprek gehad

Hele goede praktijk

Prima geholpen, zowel bij de afspraken balie en door de tandarts G. Keulen!

Heel vriendelijk behandeld

Ik wordt altijd prima geholpen.

Ik ben 3 keer in het jaar bij de mondhygianiste Gerda Srikwerda en een keer bij de tandarts Landman.

Is wel goed zie beneden

Enig bezwaar heb sinds ik bij Kraan ben de derde tandarts en derde mondhygiënist.

Heel prima!!

Beter kan niet. Vriendelijke, kundig. Duidelijk.

Keurig geholpen en duidelijk uitleg.

Een tandarts die op het gemak stelt en goede uitleg geeft wat ze doet en hoe je beter met je gebit om kan gaan.

Ondanks een storing in de apparatuur werd ik goed een rustig geholpen

Heel vakkundig en prettig

Mijn ervaring bij mondhygiëniste Wemke Brandsma was heel positief. Ik heb de indruk dat zij heel professioneel te werk gaat. De behandeling was ook niet pijnlijk. Zij heeft mij goede nieuwe adviezen gegeven. Daarnaast is zij allert op ongemakken voor de cliënt wat betreft houding of bijvoorbeeld slikken. Wemke is een prettig persoon.

volgens afspraak

Zoals verwacht

Altijliefvriendelijk

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde