Goed geholpen

Goed geholpen bij de mondhygieniste

Vriendelijk en zorgzaam

uitstekend

vriendelijk ontvangst, duidelijk hoe het gebit op het moment is, meedenkend en adviserend.

Rixt is gelukkig een leuke, fijne vervanging van Suzan.n!

Mijn gebit ziet er weer stralend uit na een goede behandeling van de mondhygienist.

Vriendelijke en vooral zorgzame behandeling.

Boven verwachting zo mooi gelukt!

Snel en goed geholpen.

gewoon goed.

snel en vakkundig geholpen.

Goede tandarts

Wordt altijd goed geholpen. Wordt niet altijd door de zelfde tandarts behandeld en lange wachttijden

Ben de laatste keer erg vriendelijk geholpen.

positief

super tandarts

deskundig en vriendelijk

Keurige mondhygiëniste. Goede behandeling

Fijne tandarts.

De tandarts heeft goed geluisterd naar mijn klachten.

Nvt

Nvt

Fijn

Als fijn, ik heb ontzettend veel angst voor de tandarts, de tandarts nam hier de tijd voor en kwam met een oplossing voor het probleem.

Snel en deskundig

Luistert goed en geeft ook aan onderzoek te doen naar probleem en tijdens bezoek dus geen antwoord kon geven. Na overleg met collega’s neemt ze snel contact op en kunnen we verder naar oplossen van het probleem.

Zoals altijd TOP!!

Het is er altijd vriendelijjk en correct

geweldig

deskundige controle en oprecht geïnteresseerd

Prettige ontvangst en snelle actie n.a.v. mijn klacht

Probleem aan mijn gebit werd snel herkend . Hierop snel en adequaat geholpen.

Plezant

Netjes mijn tand mooi afgemaakt en hele voorzichtige handelingen.

Prima ervaring

Hoewel ik altijd nerveus ben als ik erheen moet, is dat eigenlijk ook zomaar weer weg. Er is rust, vriendelijkheid en uitleg. Wordt tijd voor je genomen. Behandelingen gingen ook prima!

Supersnel geholpen

Na foto’s een losse vulling dit meteen verholpen. Klasse!

ik ben uitstekend geholpen door de mondhygieniste!

uitstekend geholpen

Na melding kon ik direct terecht om mij stuk van mijn kiest te repareren.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde