Goed advies gekregen

Uitstekende praktijk. Fantastische medewerkers .

Geweldige mondhygieniste,vakkundig en altijd een luisterend oor.

Fijne tandarts. Loopt wel altijd een kwartier uit.

Ik ben professioneel, vriendelijk en in een prettige omgeving geholpen.

Prima behandeling

Prima behandeling gehad.

Behandeling was prima

Allemaal goed uitgelegd en wat ze ging doen

Zeer plezierig contact

Prima wijze van behandeling en geïnteresseerd.

Flink balen

Na behandeling smiddags tandarts in opleiding en tandarts die beide gebit nageken te hebben. Tandsteen en tandplak verwijdering. Mijn halve kies weg eind van de middag. Praktijk al gesloten dus flink balen!

Selena is niet tevreden met het resultaat en wil graag een andere tandarts.

Na de kerst nemen we contact op met jullie. Selena wil niet meer naar dezelfde tandarts. De communicatie gaat niet goed. Het vertrouwen in deze vrouw is er niet. Met het resultaat van de behandeling is ze ook niet tevreden. De aanbeveling zetten we op.. Nee.. Dit geld alleen voor deze tandarts. Mvg Erica Wierstra

Meedenkend

Prima controle. Goede uitleg met overzicht op de stus van mijn gebit.

Correcte behandeling van alle medewerkers.

Correcte behandeling van alle medewerkers . Afspraken worden goed nagekomen.

Professioneel en desbetreffende vragen worden serieus genomen en goed uitgelegd.

Zie hierboven

Prima! Uitleg, en secuur.

Uitleg over wat er wordt gedaan.

Prima.

Ik heb het als heel goed ervaren. Goede uitleg wat er gaat gebeuren en vriendelijke mensen.

Prima geholpen

Geen lange wachttijd, goed overleg, vriendelijk en goed geholpen.

Kundig en kalm

Ik ben altijd héél erg zenuwachtig als er een behandeling gaat komen. Tot nu toe gaat iedere behandelende tandarts hier rustig mee om. Altijd goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Zodra de verdoving werkt wordt ik rustiger, zo komen we beide door de behandeling heen en ga ik als tevreden klant weer huiswaarts en durf ik voor een vervolgafspraak terug te komen.

Vriendelijk en nauwkeurig geholpen

zeer tevreden over de controle van mijn gebit en de uitleg hierbij.

Viel me reuzemee

Duidelijk verteld wat er ging gebeuren.

Zoals het hoort

Alleen voor de mondhygiëniste kom ik in jullie praktijk.

goed en vriendelijk

goed en vriendelijk, ook deskundig.

Deskundig, vriendelijk, integer, altijd een uitleg waarom er een handeling wordt gedaan

Ik heb Maes als tandarts en ben heel blij met haar en ook blij met haar tandartsassistent!

Een geweldige leuke spontane jonge mondhygieniste.Een blier famke.

Vriendelijk te woord gestaan en professioneel geholpen

Zeer klantvriendelijk

Zeer kundig en klantvriendelijk

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde